Haaveena valokuvaajan ammatti - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Haaveena valokuvaajan ammatti
Opiskelijatarina
30.1.2015 15:45

Haaveena valokuvaajan ammatti

 Olen pitkään halunnut valokuvaajaksi. Ajattelin, että media-assistentin opinnoista saa hyvän pohjan alan jatko-opinnoille. Olen kotoisin Kotkasta, ja Heinola oli lähin paikka, missä voi opiskella alaa, kertoo 18-vuotias Fanni Paappanen.

 ​Fanni opiskelee nyt kolmatta vuotta audiovisuaalista viestintää Koulutuskeskus Salpauksessa. Hän suorittaa samalla ylioppilastutkintoa, ja kirjoitukset ovat edessä ensi lukuvuonna.

Yhteistyössä oppii

 Valokuvaustaitojaan Fanni on päässyt hiomaan erityisesti työssäoppimisjaksoilla, jotka ovat Fannin mielestä antoisin osa opintoja. Viimeisimmän työssäoppimisjaksonsa hän suoritti Koulutuskeskus Salpauksen viestinnässä ja markkinoinnissa.

 - Parasta on ollut tehdä töitä Salpauksen viestinnän porukan kanssa. Täällä on hyvä henki. Opin paljon yhteistyöstä työkavereiden ja asiakkaiden kanssa.

 Työssäoppimisjaksollaan Fanni otti paljon valokuvia, tuotti videoita ja teki päivityksiä Salpauksen nettisivuille sekä somekanaviin. Lisäksi hän osallistui Salpauksen DuuniExpo-messuosaston suunnitteluun ja toteutukseen.

 - DuuniExpo-projektissa opin paljon uutta, koska en ole aikaisemmin järjestänyt tapahtumia. Kiinnostavaa oli myös tehdä video Salpauksen sirkusartistiopiskelijoista, koska samalla näin, miten hienoja juttuja he osaavat.

​ 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx