Työssäoppimisjaksolla syntyi joulukalenteri Salpauksen someen - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Työssäoppimisjaksolla syntyi joulukalenteri Salpauksen someen
Opiskelijatarina
Joulukalenteri
24.11.2014 12:10

Työssäoppimisjaksolla syntyi joulukalenteri Salpauksen someen

Salpauksen Instagramissa ja Facebookissa pyörähtää joulukuun alussa käyntiin joulukalenteri, joka on kuva-artesaaniopiskelija Sonja Granlundin käsialaa. Sonja suunnitteli joulukalenterin työssäoppimisjaksollaan Päijät-Hämeen koulutuskonsernin Viestintä- ja markkinointipalveluissa.

- Joulukalenteri oli kiinnostavin työtehtävä, koska en osannut edes odottaa, että saisin sellaisen tehdä. Sain itse ideoida tarinan alusta loppuun.

Työssäoppimisjakson aikana Sonja teki myös muita graafisen suunnittelun töitä Koulutuskeskus Salpauksen ja Tuoterenkaan viestintään ja markkinointiin. Ikävimpänä kokemuksena jäi mieleen lehti-ilmoitus, joka piti tehdä melkoisen nopealla aikataululla.

- En ehtinyt ajatella siihen hirveästi erilaisia ratkaisuja, ja lopputuloksesta tuli hirveä.

Sonja opiskelee nyt kolmatta eli viimeistä vuottaan Koulutuskeskus Salpauksessa. Työskentely koulutuskonsernin viestinnässä oli positiivinen ja opettavainen kokemus tulevaisuuden työuraa ajatellen.

- Työilmapiiri oli kaiken kaikkiaan hyvä ja ihmisiin pystyi olemaan helposti yhteydessä. Sain apua aina tarvittaessa. Opin työskentelemään nopeammin ja pyörittämään monia eri töitä samanaikaisesti sekä miettimään ajankäyttöä, Sonja kertoo.


Sonja työssään.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx