Tunnelmia Kätevä&Tekevä-messuilta - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Tunnelmia Kätevä&Tekevä-messuilta
Uutinen
Kuva: Sonja Siikanen
18.11.2015 12:30

Tunnelmia Kätevä&Tekevä-messuilta

​Yli sata Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijaa näytti taitonsa Kätevä&Tekevä-messuilla loka-marraskuun vaihteessa. Suurin ja näyttävin yhteisponnistus oli runsaasti yleisöä kerännyt Framed-opiskelijatyönäytös, joka esitettiin neljä kertaa messujen aikana.

Elokuvateemaisessa opiskelijatyönäytöksessä lavalle nousi noin 30 sirkus- ja vaatetusalan opiskelijaa. Lisäksi estraadilla nähtiin vartalomaalattuja fantasiahahmoja, joiden asut oli saatu Diakonialaitoksen Theatrum Olgasta. Mallien kampauksista ja maskeerauksista vastasivat hius- ja kauneusalan opiskelijat. Elokuva- ja kauhuteemaiset asut olivat vaatetusalan opiskelijoiden toteuttamia. Tunnelmaan viritti lisäksi musiikkiteknologiaopiskelijoiden näytöstä varten säveltämä musiikki.

Näytöksen toteuttamiseen osallistui myös AV-viestinnän ja graafisen suunnittelun opiskelijoita, joista ensimmäiset vastasivat näytöksen tekniikan hoitamisesta. Graafisen suunnittelun opiskelijat suunnittelivat ja toteuttivat opiskelijatyönäytöksen visuaalisen ilmeen.

Salpaus esittäytyi lisäksi tilasuunnitteluopiskelijoiden ideoimalla ja rakentamalla messuosastolla, jossa pääsi seuraamaan muun muassa parturi-kampaaja- ja kultaseppäopiskelijoiden työskentelyä, perehtymään vaatetusartesaanien luomuksiin ja keskustelemaan erilaisista opiskeluvaihtoehdoista Salpauksen opinto-ohjaajien kanssa.

Opiskelijat osallistuivat myös Messukeskuksen sisääntuloaulan somistamiseen.

Katso alta tunnelmia messuilta. AV-viestinnän opiskelijoiden tekemä koostevideo näyttää parhaat palat Framed-näytöksestä. Koko näytöksen voi katsoa Salpauksen Youtube-kanavalla. Kuvat on ottanut Sonja Siikanen.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx