Tulevaisuuden työssä ajalla ja paikalla on vähemmän merkitystä - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Tulevaisuuden työssä ajalla ja paikalla on vähemmän merkitystä
Uutinen
Harry Sjögren DNA:lta ja Ari Saloranta Salpauksesta pohtivat tulevaisuuden työtä.
23.6.2016 8:30

Tulevaisuuden työssä ajalla ja paikalla on vähemmän merkitystä

Teknologian ja digitalisaation ansiosta työ tulee olemaan entistä tehokkaampaa ja järkevämpää, maalaili DNA:n myyntijohtaja Harry Sjögren Salpauksen järjestämässä tilaisuudessa torstaina 9.6. Tulevaisuudessa työnteon ajalla ja paikalla on yhä vähemmän merkitystä, työn tulokset merkitsevät ja aikaa jää aidolle kohtaamiselle ja lisäarvon tuottamiselle.

Hyppy tulevaisuuden työhön edellyttää niin työntekijöiltä kuin organisaatioiltakin uuden oppimista ja kykyä muutokseen. Sjögren kannustaa katsomaan tulevaan.

- Tulevaisuuteen voimme vielä vaikuttaa.

Uudenlainen työ edellyttää muutoksia

Sjögren itse on ollut mukana muutoksissa, jotka mahdollistavat ja tukevat siirtymistä kohti tulevaisuuden työtä. Yksi niistä tapahtui muutama vuosi sitten, kun DNA:n toimisto laitettiin uusiksi vastaamaan uudenlaisen työn vaatimuksia. 

- Välineet ja tilat eivät saa rajoittaa, uskoo Sjögren.

DNA:lla uudenlainen työympäristö toimi, sillä vuodessa työtyytyväisyys koheni. Myyntijohtaja ymmärtää kuitenkin myös muutosvastarintaa.

- Kun muutoksia tulee paljon, niin seuraava muutos on helpompi. Ja kun joku muutos on osoittanut, että se oli muutos parempaan, suhtaudutaan seuraavaan muutokseen paremmin.

Juuri nyt Sjögren on innostunut kehittämään esimerkiksi sosiaalisen median verkostoa myynnin apuna.

- Ollaan jo monessa somessa mukana, mutta jatkuvasti voisi parantaa. Vielä ei todellakaan olla valmiita.

Vaikka työ ja käytännöt muuttuvat, näkee Sjögren tärkeänä sen, että pystytään yhdistämään uusi ja vanha työ. Uusi ei poissulje vanhaa.

- Usein kannattaa esimerkiksi järjestää ensitapaaminen yhdessä ja sitten jatkaa teknologian välityksellä, antaa hän esimerkin.

Hae eväitä tulevaisuuden työhön Salpauksesta

Koulutuskeskus Salpauksessa saat eväitä työelämään ja sen muutokseen esimerkiksi erilaisista tietotekniikkakoulutuksista. Salpaus on alueen suurin tietotekniikan henkilöstökouluttaja, joka järjestää eritasoisia ja -pituisia koulutuksia aloittelijoille, peruskäyttäjille, edistyneille käyttäjille sekä asiantuntijoille. Koulutuksia muokataan asiakkaiden tarpeita vastaaviksi ja järjestetään tarvittaessa asiakkaiden tiloissa.

Tutustu muun muassa Office 365 -kursseihin sekä tietotyötutkintoon. Jatkossa voit ostaa Salpauksesta myös verkkokursseja, joiden avulla voit opiskella missä ja milloin haluat.

Lue myös

Biohakkeri päivitti työpäivän

Uuden työn DNA

Tutustu Salpauksen tietotekniikan koulutuksiin yrityksille ja ammattilaisille

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx