Tule herkuttelemaan Hetki-Shopin kahvila-myymälään - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Tule herkuttelemaan Hetki-Shopin kahvila-myymälään
Uutinen
4.11.2016 11:25

Tule herkuttelemaan Hetki-Shopin kahvila-myymälään

​Koulutuskeskus Salpauksen Kulinaaritalossa sijaitsevan kahvila-myymälän virallinen nimi on nykyisin Hetki-Shop. Syyslukukauden 2016 alusta aikaisemmin Kierrätyskeskus Patinan yhteydessä sijainneen lounaskahvila Hetki-Cafén toiminnot sulautettiin osaksi Kulinaaritalossa sijaitsevan Shop-Cafén toimintoja. Taitovalmentaja Heli Koskinen kertoo, että nykyisen kahvila-myymälän nimi syntyi asiakkaiden aiemmin käyttämistä nimityksistä.

- Asiakkaat kutsuivat aikaisemmin paikkoja tuttavallisesti Hetkeksi ja Shopiksi. Halusimme ottaa käyttöön uuden yhteisen nimen, josta kävisi ilmi kahden eri toimipisteen yhdistyminen. Hetki-Shop tuntui heti luontevalta ja kotoisalta nimeltä.

Hetki-Shopissa voi nauttia herkullisen lounaan arkipäivisin noutopöydästä, jolloin tarjolla on opiskelijoiden itse valmistamaa kotiruokaa. Kahvilassa on kahvin kaverina tarjolla erilaisia maistuvia leipiä ja makeita leivonnaisia. Hetki-Shopista on myös mahdollista ostaa tuoreita leipiä, pullia, leivonnaisia ja ruoka-annoksia vaikka kotiin vietäväksi.

Katso Hetki-Shopin aukioloajat sekä viikon ruokalista

Kuva: Janita Sillman

 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx