Tarjoilijoiden SM-kisan voitto Salpaukseen - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Tarjoilijoiden SM-kisan voitto Salpaukseen
Uutinen
Tarjoilijoiden SM-joukkuekisan voittajat 2013
Sara Snellman ja Katri Vaimaa voittivat tarjoilijoiden SM-kilpailun.
12.4.2013 11:10

Tarjoilijoiden SM-kisan voitto Salpaukseen

​Salpauksen opiskelijat Sara Snellman ja Katri Vaimaa voittivat tarjoilijoiden SM-joukkuekisan, joka järjestettiin Jyväskylässä 11.4. Toinen sija meni Savon ammatti- ja aikuisopistoon. Voiton Salpauksen joukkueen eduksi ratkaisi erinomaisesti sujunut asiakaspalvelu.

– Loistava asiakkaan kohtaaminen, menun esittely ja asiakkaan viihtyvyyden varmistaminen. Asiakaspalvelun merkitys on korostunut alalla vuosi vuodelta enemmän, ja se näkyy myös arviointikriteereissä, perustelee päätuomari Petra Savolainen Ravintola Kummisedästä Kuopiosta.

Tarjoilijoiden kilpailutehtäviin kuului tarjoilun ja asiakaspalvelun lisäksi juomasekoitusten valmistusta, viinien tunnistamista ja saliruoan valmistusta.

Tarjoilijoiden ja kokkien SM-kilpailun järjesti Jyväskylän ammattiopisto. Kisaan osallistui 44 kilpailijaa alan oppilaitoksista eri puolilta Suomea. Kokkilajissa voiton veivät Lari Helenius ja Jere Hänninen Helsingin Ravintolakoulu Perhosta.

Voittajajoukkueet pääsevät edustamaan Suomea korkeatasoiseen Pohjoismaiden mestaruuskilpailuun, joka järjestetään Norjassa ensi vuonna. Tuomariston mukaan voittajilla on kisaan hyvät lähtökohdat.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx