Tabletit työssä - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Tabletit työssä
TAPAHTUMA
28ELO

Tabletit työssä

28.8.2012 | 13.00 - 15.00
Fellmannia, Kirkkokatu 27, Lahti


Kaipaatko vinkkejä tablettitietokoneen työkäyttöön? Tabletit työssä on avoin ja maksuton tilaisuus, jossa alustajina toimivat asiakkuusjohtaja Petra Anttila Ilona IT:stä sekä tietotekniikkapäällikkö Pertti Klemola Lahden kaupungilta.   
 
– Palavereissa tabletti on parhaimmillaan.  Sillä voi lukea pöytäkirjat, tehdä muistiinpanot, hakea tietoa sekä täydentää dokumentteja, sanoo tilaisuuden organisaattori ja Salpauksen tietotekniikan opettaja Ari Saloranta.
 
Tableteille tehdyt sovellukset avaavat käytettäväksi erilaiset yritysjärjestelmät, kuten Officen ja SharePointin.
 
– Tabletit vievät meitä kohti paperitonta työskentelyä. Tabletti on ainoa väline, jolla voi lukea dokumentteja, lehtiä ja kirjoja kätevästi. Tarvittavat materiaalit voi järjestää kirjahyllyihin, ja pilvilevyillä ne ovat käytettävissä missä vain, jatkaa Saloranta.
 
Moni kokee tabletilla kirjoittamisen hankalaksi, mutta sovellusten avulla tabletille voi myös sanella. Yhteydenpito onnistuu äänen ja kuvan välityksellä esimerkiksi Skypellä tai Adobe Connect -verkkokokousjärjestelmällä. Tiedon jakaminen ja kommunikointi sosiaalisessa mediassa käy ripeästi.
 

Ilmoittaudu Facebookissa

Jotta osaamme varata oikean kokoisen tilan, ilmoittauduthan etukäteen tapahtuman Facebook-sivulla tai ottamalla yhteyttä Seija Alankoon: seija.alanko[@]salpaus.fi tai 03 828 3669.  

– Tabletit mukaan ja paljon kysymyksiä, kehottaa Saloranta.

 

Lisätietoja

tietotekniikan opettaja Ari Saloranta, puh. 045 671 4654

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx