Sirkusartistiopiskelijat lavalla toukokuun lopussa Kukko-festivaaleilla sekä Lahden kaupunginteatterissa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Sirkusartistiopiskelijat lavalla toukokuun lopussa Kukko-festivaaleilla sekä Lahden kaupunginteatterissa
Uutinen
Sirkus
18.5.2015 9:35

Sirkusartistiopiskelijat lavalla toukokuun lopussa Kukko-festivaaleilla sekä Lahden kaupunginteatterissa

​Koulutuskeskus Salpauksen sirkusartistiopiskelijoiden lukuvuosi huipentuu Kukko-sirkusfestivaaleihin Salpauksen uudessa sirkuskeskuksessa 21. – 24.5. sekä esityksiin Lahden kaupunginteatterissa 26. – 27.5.
 

Neljä päivää monipuolista sirkusta

Jo perinteeksi muodostuneet Kukko-festivaalit järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Salpauksen uudessa sirkuskeskuksessa, osoitteessa Svinhufvudinkatu 13 B, Lahti. Yleisölle avoimia esityksiä on useita kaikkina festivaalipäivinä torstaista 21.5. sunnuntaihin 24.5.
 
Kukko-festivaalit lupaavat sirkusta kaikissa kukon väreissä: valmistuvan vuosikurssin omintakeisia ryhmäprojekteja, vierailevia esiintyjiä, open-stage ja avoimet harjoitukset.
 
 

Japanilaista taikaa huokuva Kami valtaa Eero-näyttämön

Ensimmäisen vuosikurssin sirkusartistiopiskelijat esiintyvät Lahden kaupunginteatterin Eero-näyttämöllä tiistaina 26.5. klo 18.30 ja keskiviikkona 27.5. klo 13 ja 18.30. Kami on koko perheen nykysirkusmatka japanilaisten henkien ja jumalhahmojen maailmaan.
 
Koulutuskeskus Salpauksen vaatetusalan sekä hiusalan ja kauneudenhoitoalan opiskelijoiden suunnittelemat ja toteuttamat puvut, kampaukset ja meikit saavat innoituksensa japanilaisesta kulttuurista ja Kameista.
 
Kami sisältää runsain mitoin sirkusta sen eri tasoilla: pienimuotoisemmista sooloista massiivisiin ryhmänumeroihin ja jongleerauksesta ilma-akrobatiaan. Eero-näyttämön katsomo on kuin suunniteltu sirkusta varten: puolikaaressa olevat penkkirivit tuovat katsojan ja esiintyjän lähelle toisiaan.
 
Kamin esiintyjät:  Aarni Pahajoki, Ada Forsberg, Amanda Muhonen, Anssi Kolehmainen, Eetu Ranta, Elina Raasakka, Ester Viljanen, Henna Ikonen, Ireen Peegel, Jaakko Repola, Linnea Purontaus, Mihaela Karkia, Minna Pulsa, Orfeo Llewellyn, Pipsa Ilpala, Ronja Särkiniemi, Veronica Dolhain ja Victor Huusko.
 
Esityksen ohjauksesta ja ideoinnista vastaavat sirkusartistiopiskelijat ja Salpauksen sirkusalan opettajatiimi.
 
 

Lisätietoja

Sirkusalan suunnittelija Petri Heikkilä
puh. 044 708 0263, petri.heikkila[@]salpaus.fi
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx