Sari Lindroos valittiin vuoden ammatilliseksi opettajaksi Päijät-Hämeessä - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Sari Lindroos valittiin vuoden ammatilliseksi opettajaksi Päijät-Hämeessä
Uutinen
3.6.2016 15:55

Sari Lindroos valittiin vuoden ammatilliseksi opettajaksi Päijät-Hämeessä

​OAJ Päijät-Hämeen ammatillinen jaos on valinnut jäsenyhdistystensä ehdotusten pohjalta vuoden ammatilliseksi opettajaksi Sari Lindroosin Salpauksesta. Sari on elintarvikealan tuntiopettaja sekä ammatillisessa peruskoulutuksessa että ammatillisessa aikuiskoulutuksessa.

Sari Lindroos on mm. valittu Vuoden yrittäjyyskasvatusmyönteiseksi opettajaksi vuonna 2014, hän on leipomo- ja konditoria-alan tutkintovastaava sekä näyttötutkintomestari. Hänellä on erinomaiset suhteet niin työelämään kuin muihin oppilaitoksiinkin. Opiskelijoiden keskuudessa Sari on erittäin pidetty opettaja, joka ottaa heidän asiansa hoitaakseen suurella sydämellä.

Ammatillinen koulutus on ollut hurjassa myllerryksessä kuluvana lukuvuonna. Määrärahoja on vähennetty huimasti ja ammatillinen koulutus on tulevaisuudessakin säästötoimenpiteiden kourissa. OAJ Päijät-Hämeen ammatillinen jaos haluaa Vuoden ammatillisen opettajan valinnalla kiinnittää huomiota myös ammatilliseen koulutukseen ja lisätä sen arvostusta. Vuoden päijäthämäläinen ammatillinen opettaja valitaan ensimmäistä kertaa.

Vuoden ammatillinen opettaja julkistettiin ammatillisten opettajien etkoilla perjantaina 3.6.

OAJ Päijät-Hämeen alueyhdistykseen kuuluu 18 jäsenyhdistystä Lahdesta, Heinolasta, Asikkalasta, Hartolasta, Hollolasta, Hämeenkoskelta, Orimattilasta, Nastolasta, Padasjoelta ja Sysmästä. Alueyhdistyksen päätavoite on tehokas edunvalvonta.

Lisätietoja

ammatillisen jaoksen puheenjohtaja Airi Aikio, puh. 050 380 8301, varapuheenjohtaja(at)oajpaijathame.fi

www.oajpaijathame.fi  

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx