Salpauskokki-kilpailu - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpauskokki-kilpailu
TAPAHTUMA
18HELMI

Salpauskokki-kilpailu

18.2.2015 | 14.30 - 18.30
Kulinaaritalo, Svinhufvudinkatu 6, Lahti
Koulutuskeskus Salpauksen kokkiopiskelijat kilpailevat perinteisessä Salpauskokki-kilpailussa. Kilpailijat valmistavat alkuruoan ja pääruoan etukäteen laatimansa suunnitelman mukaan. Alkuruoassa pääraaka-aine on haukifilee ja pääruoassa rypsiporsaan sisäfilee. Kilpailijat valmistavat kumpaakin ruokalajia neljä lautasannosta. Aikaa valmistukseen ja esillepanoon on kolme tuntia.
 
Kilpailun tuomareina ja yhteistyökumppanina toimivat Päijät-Hämeen Keittiömestarit. Salpauskokki-kilpailun parhaat pääsevät edustamaan Salpausta kokkien ja tarjoilijoiden Suomen-mestaruuskilpailuun, joka järjestetään Lahdessa, Koulutuskeskus Salpauksen Kulinaaritalossa 25.–26.3.2015. SM-kilpailun parhaat jatkavat kilpailemaan Pohjoismaiden mestaruudesta.
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx