Salpaus vahvistaa yhteistyötä Moskovaan - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpaus vahvistaa yhteistyötä Moskovaan
Uutinen
Salpauksen väki vieraili Moskovassa.
Minna Lähdelahti, Jelena Suni, Sheluhanova Natalia, Karamysheva Olga, Päivi Saarelainen, Tumanova Ekaterina ja Marita Modenius Moskovassa.
20.9.2012 9:45

Salpaus vahvistaa yhteistyötä Moskovaan

​Koulutuskeskus Salpaus virittää monialaista yhteistyötä Moskovan Technological College #34:n kanssa. Moskovalaiset kiinnostuivat yhteistyöstä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa viime kevään hius- ja kauneudenhoitoalan kilpailuissa Pietarissa.

Salpauslaiset saivat kutsun Moskovaan, ja syyskuun puolivälissä Venäjällä vierailivat Salpauksen rehtori Marita Modenius, apulaisrehtori Päivi Saarelainen, koulutuspäällikkö Minna Lähdelahti ja ohjaaja Jelena Suni.
 
Vierailun tuloksena rehtori Marita Modenius ja Moskovan Technological College #34 rehtori Nina Aleksandrovna Voronkova allekirjoittivat monialaisen aiesopimuksen yhteistyöstä. Alakohtaisia tarkempia neuvotteluja on tarkoitus jatkaa myöhemmin.
 
Käytännössä yhteistyö voi liittyä nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen kehittämiseen, työssäoppimisjaksoihin, opiskelija- ja opettajavaihtoihin, hyvien käytäntöjen jakamiseen sekä opettajien ja yritysten tiedonvaihtoon.
 
Moskovan Technological College #34:ssa voi opiskella muun muassa tieto- ja viestintätekniikkaa, vaatetusalaa, hiusalaa, kauneudenhoitoalaa ja matkailualaa.
 
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx