Salpaus sai uudet nettisivut - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpaus sai uudet nettisivut
Uutinen
Tutustu Salpauksen uusiin nettisivuihin!
14.6.2012 11:00

Salpaus sai uudet nettisivut

Koulutuskeskus Salpauksen uudet nettisivut julkaistiin 14. kesäkuuta. Uusilla sivuilla erityisesti ajankohtaiset asiat ja ihmiset sekä koulutustarjonta nousevat paremmin esille.
 
– Salpauksessa tapahtuu koko ajan ja valtavasti. Haluamme tuoda esiin ajankohtaista pörinää sekä ihmisiä sen takana: uutisina, tarinoina, tapahtumina – tekstinä, kuvina ja videoina, kertoo www-projektin päällikkö Mari Rosberg Päijät-Hämeen koulutuskonsernin viestintä- ja markkinointipalveluista.
 

Kaikki koulutukset Tuotekorissa

Koulutustarjonta nousee entistä paremmin esille uuden Tuotekorin myötä. Tuotekorissa on tarjolla kaikki koulutukset niin Koulutuskeskus Salpauksen kuin Lahden ammattikorkeakoulun osalta. Tuotekorin kautta voi myös ilmoittautua kätevästi haluamaansa koulutukseen.
 
Uusilla sivuilla vastataan moneen tarpeeseen.
 
– Nettisivujen rakennetta ja visuaalisuutta haluttiin uudistaa. Tarvittiin myös uusia toiminnallisuuksia, minkä takia koko nettisivutyökalu vaihdettiin ja sivut suunniteltiin ja toteutettiin alusta asti, Rosberg kertoo.
 

Palvelut paremmin esille

Uusilla nettisivuilla on myös paljon sisällöllisiä uudistuksia: Nuorten ja aikuisten ammatillinen koulutus on erotettu toisistaan, mikä helpottaa sopivan koulutuksen löytämistä. Lukio- ja oppisopimuskoulutusta on nostettu aikaisempaa paremmin esille.
 
Opiskelijoille tarkoitetut asiat on uusien sivujen myötä keskitetty opiskelijoiden omaan sähköiseen opiskelijaintraan Pakkiin.
 
Koulutuskeskus Salpauksen lisäksi myös Lahden ammattikorkeakoulu, Tuoterengas ja Päijät-Hämeen koulutuskonserni saivat uudet nettisivut. Koko suunnitteluprosessi aloitettiin puolitoista vuotta sitten kilpailutuksella.
 
– Samaan aikaan käynnistettiin lukuisia työryhmiä, jotka suunnittelivat www-sivujen eri osa-alueita. Nettisivujen suunnittelu monimuotoisessa ja -puolisessa talossa ei ole tosiaan yhden istunnon paikka. Meillä on kaikkiaan noin 20 000 opiskelijaa ja yli 1700 työntekijää, Rosberg kertoo.
 
Mitä mieltä olet Salpauksen uusista sivuista? Kommentoi alle tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tiedotus[@]phkk.fi!
 

Lisätietoja

Päijät-Hämeen koulutuskonserni, viestintä- ja markkinointipalvelut
www-projektin päällikkö Mari Rosberg, puh. 050 526 5825 mari.rosberg[@]phkk.fi
 

 Kerro mielipiteesi Salpauksen sivuista

 

* pakollinen

Uusimmat kommentit

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx