Salpaus jakaa 3D-tulostettuja ämpäreitä koulutuksiin tutustujille - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpaus jakaa 3D-tulostettuja ämpäreitä koulutuksiin tutustujille
Uutinen
1.4.2016 8:15

Salpaus jakaa 3D-tulostettuja ämpäreitä koulutuksiin tutustujille

​Koulutuskeskus Salpaus kutsuu kaikkia kiinnostuneita tutustumaan sen järjestämään koulutukseen tänään perjantaina 1.4. kello 10–14 Salpauksen Businesstaloon osoitteeseen Svinhufvudinkatu 10, Lahti.

Paikalla on Salpauksen opiskelijoita ja henkilöstöä kertomassa opinnoista ja erilaisista vaihtoehdoista niiden suorittamiseen.

Päivän aikana muovialan ja suunnitteluassistenttiopiskelijat esittelevät Businesstalossa 3D-tulostusta. 3D-tulostus, siihen liittyvä mallintaminen ja muu työstäminen on osa alojen opiskeluja. Opiskelijat tulostavat oransseja ämpäreitä, joita jaetaan myös kävijöille. Aikaa kannattaa varata lauantaihin asti, sillä oranssi on hitaampaa tulostaa kuin muut värit. 

Lisäksi luvassa on erilaisia työnäytöksiä, joissa Salpauksen opiskelijat esittelevät alojaan ja taitojaan: maatalous- ja hevosalan opiskelijat kisaavat siitä, kuka täyttää ämpärin lannalla mahdollisimman nopeasti, leipuriopiskelijat koristelevat ämpärimuottiin tehtyjä hiekkakakkuja, ja tulevat rakennusalan ammattilaiset tasapainottelevat kiikkerän laudan päällä painavat ämpärit käsissään.

Tervetuloa sankoin joukoin tutustumaan Salpauksen koulutuksiin!

Lisätietoja

lehtori Jouko S. Anko, puh. 044 7080 190

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx