Salpauksen henkilöstölle 41 mitalia SAKU ry:n kesäkisoista - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpauksen henkilöstölle 41 mitalia SAKU ry:n kesäkisoista
Uutinen
Salpauksen joukkue SAKU ry:n kesäkisoissa
Salpauksen voitokas tiimi: Pekka Merikanto, Markku Immonen, Tarja Tauren, Marja-Leena Kemppi, Pekka Paunu, Hannu Nissinen, Pekka Pakkanen, Pasi Suhonen, Outi Nieminen ja Johannes Nurminen.
8.9.2015 8:45

Salpauksen henkilöstölle 41 mitalia SAKU ry:n kesäkisoista

Koulutuskeskus Salpauksen työntekijät rohmusivat 41 mitalia Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry:n kesäkisoista, jotka järjestettiin Haapajärvellä 5.–6.9.
 
Kesäkisojen lajeja ovat yleisurheilu, suunnistus, beach volley, maastojuoksu, petankki ja saappaanheitto. Viereisessä kuvassa lehtori Pekka Pakkanen heittää saapasta.
 
- Nämä oli toiset kesäkisat, joissa olin mukana. SAKU:n tapahtumissa kaikilla on hyvä mieli ja rento meininki. En ole lukion jälkeen juuri harrastanut yleisurheilua, joten nyt on taas kiva kokeilla sitäkin. Kävimme jo ennen kisoja treenaamassa salpauslaisten kanssa yhdessä, kertoo Outi Nieminen.
 
- Kisoissa oppii tuntemaan talon väkeä ja pääsee verkostoitumaan myös muiden oppilaitosten edustajien kanssa, sanoo Pekka Merikanto.
 
Salpauksesta mukana kisoissa olivat myös työnohjaaja Markku Immonen, ohjaaja Tarja Tauren, ohjaaja Marja-Leena Kemppi, lehtori Pekka Paunu, opettaja Hannu Nissinen, lehtori Pasi Suhonen ja it-koordinaattori Johannes Nurminen.
 
SAKU ry:n kesä- ja talvikisat ammatillisten oppilaitosten henkilöstölle järjestetään kerran vuodessa. SAKU ry järjestää myös muita urheilu- ja kulttuuritapahtumia ammatillisten oppilaitosten henkilöstölle ja opiskelijoille.
 
 
Kuvat: Outi Nieminen
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx