Salpauksen SAKUstars-tähdet tuikkivat Espoossa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpauksen SAKUstars-tähdet tuikkivat Espoossa
Uutinen
Riikka Merimaa lauloi kauniisti SAKUstarsin päättäjäisissä Dima Bilanin kappaleen Believe.
25.4.2016 12:55

Salpauksen SAKUstars-tähdet tuikkivat Espoossa

​Ammattiin opiskelevien SAKUstars-kulttuurikilpailut kisattiin Espoon Omniassa 19.-21.4. Tapahtuman teema oli tänä vuonna ”Monena”, minkä ansiosta kiinnitettiin huomiota erilaisuuteen, moniin kulttuureihin ja nuorten erilaisuuteen. Teema oli kannustava ja näkyi kilpailujen aikana selvästi.

Salpauksen joukkueessa oli yhteensä 12 kilpailijaa. Päijät-Hämeeseen joukkue nappasi yhden hopeasijan sekä kunniamaininnan.

Karaokessa Salpausta edustivat hevosalan opiskelija Riikka Merimaa, tarjoilijaopiskelija Maria Soilu sekä sähköalan opiskelija Anna Gavriloff. Maria osallistui myös runo tunnissa -lajiin. Karaoke sujui tytöiltä loistavasti, ja Riikka pääsi karaoken finaaliin ja esiintymään suurelle lavalle koko tapahtuman päättäjäisissä. Rohkeaa ja upeaa esiintymistä ja laulua sai ihailla koko tapahtuman yleisö. 

Räp-kisaan osallistuivat matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijat Niko Mäenpää ja Tanu Saastamoinen eli Nikohomie. Poikien esitys oli energinen ja vauhdikas. Celia Nykopp osallistui Taidetta kahdessa tunnissa -lajiin, jossa piti rakentaa paperista ja muista tarvikkeista tarkoitus kasata jonkinlainen jatke ihmisen vartaloon.


Kuoro-lajissa Salpausta edusti Kaarisillan kuoron joukkue: Laura Aho, Anna Puranen, Maiju Kupari, Arttu Mäenpää, Saara Hurula ja Samuel Jakkila. Kuoron esittämä laulu ”Niin korkea oli taivas” oli todella tunnelmallinen ja kaunista kuultavaa, tuomaristokin pyyhki kyyneleitä. Kaarisillan kuoro saikin sarjassaan hopeaa ja oli siis joukkueemme ainoa mitalisti.

Kaarisillan opiskelija Saara Hurula osallistui myös kansanlaulut, klassiset ja hengelliset laulut -lajiin, joka järjestettiin kauniissa Espoon Tuomiokirkossa. Saara esitti siellä todella kauniin klassisen kappaleen ja sai sillä kunniamaininnan.

SAKUstars on SAKU ry:n valtakunnallinen kulttuuritapahtuma on kilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Kulttuuriharrastus antaa ammattiin opiskeleville mahdollisuuden tuoda esille niitä taitoja, jotka eivät näy opiskelun arjessa. Osallistuja voi olla omassa sarjassaan ammattilainen tai innostunut kokeilija. Tärkeintä on mukana oleminen ja itsensä ylittäminen!

Lisätietoja

Susanna Salmi
susanna.salmi@salpaus.fi
puh. 044 708 1641

www.sakustars.fi

teksti ja kuvat: Susanna Salmi

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx