Salpauksen Jaakko Ekman on Taitajien Taitaja - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpauksen Jaakko Ekman on Taitajien Taitaja
Uutinen
Jaakko Ekman
Jaakko Ekman sai vuodeksi käyttöönsä uuden Hondan.
17.5.2013 10:30

Salpauksen Jaakko Ekman on Taitajien Taitaja

​Koulutuskeskus Salpauksen suunnitteluassistenttiopiskelija, kärköläläinen Jaakko Ekman on valittu Taitajien Taitajaksi. Skills Finland ry:n nimeämä jury valitsee Taitajien Taitajan joka vuosi ammattitaidon SM-voittajien joukosta.

19-vuotias Ekman voitti CAD-suunnittelun SM-kultaa eilen päättyneissä Joensuun Taitaja2013-kisoissa. Jaakon valinta julkistettiin Taitaja-tapahtuman päättäjäisissä 16.5.

Taitajien Taitaja on oman lajinsa ehdottomasti paras. Hän on ylpeä omasta osaamisestaan ja ammatistaan sekä ammatillisesta koulutuksestaan. Lisäksi hän on luonteeltaan positiivinen ja ulospäin suuntautunut. Jaakko saa vuodeksi käyttöönsä uuden Honda Jazz -henkilöauton, jonka lahjoitii Taitaja2013-yhteistyökumppani E. Hartikainen Oy.
 
Jaakko Ekman on voittanut Taitaja-kilpailuissa jo kolmena peräkkäisenä vuonna, ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien. Hän voitti myös CAD-suunnittelun EM-pronssia Belgian EuroSkills-kilpailussa syksyllä 2012. Jaakon seuraava tavoite on ammattitaidon MM-kilpailu, joka järjestetään Saksan Leipzigissa heinäkuun alussa.
 
Jaakko opiskelee viimeistä vuotta suunnitteluassistentiksi Koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa. Hän suorittaa myös ylioppilastutkinnon. CAD-suunnittelussa kilpaillaan suunnitteludokumenttien tuottamisesta luomalla 3D-osia ja -kokoonpanoja sekä piirustuksia.
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx