Salpaukselle viisi mitalia SAKUstars-kisoista - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpaukselle viisi mitalia SAKUstars-kisoista
Uutinen
SAKUstars 2013
18.4.2013 12:50

Salpaukselle viisi mitalia SAKUstars-kisoista

Salpauksen Saku ja Susanna Tonteri voitti tanssiduosarjan.
Kuvat: Salpauksen media-assistenttiopiskelijat.

Koulutuskeskus Salpaus sai järjestämistään SAKUstars-kulttuurikilpailuista neljä kultamitalia ja yhden pronssin. Lisäksi Salpauksen opiskelijat saivat useita kunniamainintoja. Valtakunnallinen ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailu SAKUstars järjestettiin Lahdessa 16. – 18.4.

Lyömäsoitinten sarjassa salpauslaiset nappasivat sekä kultaa että pronssia, kun Aleksi Silvenius voitti ja Taneli Fabritius tuli kolmanneksi. Rap-musiikin sarjassa Salpauksen Tehoste eli Joonas Kajanus ja Juuso Lehtinen veivät voiton. Tanssiduoissa kultamitaliin ylsi Salpauksen Sasu eli Saku Tonteri ja Susanna Tonteri. Lauluyhtyeet ja laulukuorot -sarjan voitti Kaarisillan kuoro, joka saavutti yleisön suuren suosion myös SAKUstars-kisojen avajaisissa.
 
SAKUstars-kisoissa oli mukana yli 800 ammattiin opiskelevaa nuorta ympäri Suomen. Eniten mitaleja meni Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään eli Keudaan. Keudalaiset saivat kaiken kaikkiaan kuusi mitalia.
 

Ennakkosarjoista kolme mitalia

SAKUstars-kisoissa oli myös ennakkosarjoja, joissa kilpailtiin muun muassa musiikin, kuvataiteen ja kirjoittamisen taidoilla. Ennakkosarjoissa salpauslaiset saivat kolme mitalia: Juho Heikkinen voitti videoiden sarjan ja Rainer Pekkinen konemusiikin sarjan. Anni Myllyniemi tuli kolmanneksi maalauksissa. Myös ennakkosarjoista salpauslaiset saivat mitalien lisäksi useita kunniamainintoja. Ennakkosarjoista ylivoimaisesti eniten mitaleja eli 12 mitalia meni Omniaan.
 

Opiskelijat tapahtumaa tekemässä

Lahden kisojen teema oli Unelmien amis, ja monissa esityksissä näkyivätkin unelmat, oman alan löytäminen ja ammatillisuus.
 
- Teema näkyi siinäkin, että niin moni opiskelija oli tekemässä tätä tapahtumaa. Opiskelijat olivat täysillä mukana ja järjestelyt pelasivat hienosti, sanoo projektipäällikkö Anne Kampman Koulutuskeskus Salpauksesta.
 
Kisojen rakentamisessa, organisoinnissa, juontamisessa, puvustamisessa, tekniikassa ja taltioinnissa oli mukana satoja Salpauksen opiskelijoita.
 
Katso lisää Salpauksen media-assistenttiopiskelijoiden ottamia kuvia SAKU ry:n Flickr-tililtä sekä videoita SAKUstarsin YouTube-kanavalta.
 

Lisätietoja

projektipäällikkö Anne Kampman, puh. 044 708 0484
kilpailukoordinaattori Susanna Salmi, puh. 044 708 0703
 
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx