Salpauksella on uusi strategia ja uusi ilme - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpauksella on uusi strategia ja uusi ilme
Uutinen
Salpaus -  Ole hyvä.
29.10.2015 13:35

Salpauksella on uusi strategia ja uusi ilme

​Koulutuskeskus Salpaus uudistuu. Uuden strategian painopisteitä ovat pedagogiikan ja oppimisratkaisujen muutos sekä työelämäkumppanuuksien ja verkostojen vahvistaminen. Salpauksen visio on: Salpaus – enemmän kuin koulu – opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka.

Strategiatyön yhteydessä on uudistettu myös Salpauksen brändi. Se sisältää toimintatavat, tuotteet, toimintaympäristön ja sekä visuaalisen ilmeen.

Salpauksen arvojen, perustehtävän ja vision pohjalta on Salpaukselle suunniteltu uusi visuaalinen ilme ja yhteisötunnus.  Päävärinä on nyt oranssi, joka viestii rohkeudesta, ilosta ja uudistumisesta. Toisena tehovärinä on ennestään tuttu sininen.

Yhteisötunnus on muotokieleltään voimakas, selkeä käsin tehdyn oloinen ja Salpauksen harjuja myötäilevä. Sekin viestii Salpauksen arvoja, oppimisen rohkeutta, tekemisen iloa ja reilua asennetta.

Palvelulupauksemme on Salpaus – Ole hyvä. Sillä on monta merkitystä: Nuorelle hakijalle se tarkoittaa kehotusta olemaan hyvä itselleen tekemällä oikeita valintoja, aikuiselle taas täydentämällä ammattitaitoaan tai valitsemalla uuden suunnan elämälleen.

Henkilöstölle Ole hyvä -konsepti merkitsee hyvää ammattilaisuutta ja reiluutta työyhteisön jäsenenä, yrityksille ja muille yhteisöille hyvää kumppanuutta Salpauksen kanssa matkalla yhteiseen tavoitteeseen.

Salpauksen strategia vuosille 2016 – 2020

Uudet yhteisötunnukset logopankissa

Lisätietoja

Rehtori Päivi Saarelainen, puh. 0500 716 751
Toimitusjohtaja Martti Tokola, puh. 050 526 5917
Viestintä- ja markkinointijohtaja Tuula Kilpinen, puh. 050 526 5823
 
 

 Katso brändivideo, joka henkii uutta Salpaus-tarinaa

 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx