Salpa-elokuva tulossa teattereihin – Koulutuskeskus Salpaus mukana kuvauksissa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Salpa-elokuva tulossa teattereihin – Koulutuskeskus Salpaus mukana kuvauksissa
Uutinen
19.11.2013 15:35

Salpa-elokuva tulossa teattereihin – Koulutuskeskus Salpaus mukana kuvauksissa

Zagros Manucharin ohjaama ja käsikirjoittama teos Salpa tulee elokuvateattereihin Lapsen oikeuksien päivänä 20. marraskuuta. Elokuva on toteutettu riippumattomasti pienellä, vajaan 200 000 euron budjetilla.
 
Elokuva on kuvattu Lahden seudulla, ja Koulutuskeskus Salpaus oli mukana kuvausten ruoka- ja kuljetuspalveluissa sekä hevosten hoidossa. Lisäksi Salpauksen media-assistenttiopiskelija Eetu-Pekka Heiskanen toimi kuvauksissa assistenttina.
 
Elokuvassa kotiopetukseen joutuva ja vaikeasta änkytyksestä kärsivä Henri (Elis Lindfors) elää elämässään vaihetta, joka tulee määrittämään paljon hänen suhtautumistaan maailmaan ja toisiin ihmisiin. Hän koettaa etsiä lämpöä ja turvaa, mutta hänelle lähin ihminen, isä (Eero Enqvist), ei kykene sitä antamaan. Sietämättömäksi kasvava tilanne pakottaa Henrin pyytämään apua tuntemaltaan hevoskouluttajalta (Elena Leeve).
 
23-vuotiaan Zagros Manucharin käsikirjoittama ja ohjaama elokuva on ehditty nähdä ennen Suomen ensi-iltaa jo useilla kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla, muun muassa ohjaajan synnyinmaassa Irakissa. Se on esitetty myös Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla.
 

Lisätietoja Salpa-elokuvasta

 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx