Saarelainen: Rentouttavaa kesäaikaa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Saarelainen: Rentouttavaa kesäaikaa
Uutinen
Pikku-Vesijärven suihkulähde
18.6.2014 15:50

Saarelainen: Rentouttavaa kesäaikaa

​Monella tapaa vaiherikas ja vaativa lukuvuosi lähestyy loppuaan. Olemme yhdessä kokeneet monta ainukertaista hetkeä ilossa ja surussa. Koulutuskonsernissa ja Salpauksessa on käyty vaativat YT-neuvottelut toiminnan sopeuttamiseksi muun muassa OKM:n viime kesän päätöksiin ja kiristyneeseen kilpailutilanteeseen. Samaan aikaan olemme toteuttaneet onnistuneesti valtakunnalliset Taitaja2014-kilpailut, avanneet uuden modernin oppimisympäristön Kulinaaritaloon ja aloittaneet uuden organisaatiomallin suunnittelun. Ja mikä tärkeintä, vuoden aikana on valmistunut yli tuhat opiskelijaa uusiin ammatteihin työelämään. 
 
Tulevaisuudessa moni asia muuttuu. Syksyllä aloitamme Salpauksen uuden strategian suunnitteluprosessin. Sen keskeisiä tavoitteita on perustehtävän laadukas toteutus, joka mahdollistaa uudet toimintatavat ja uudenlaisen toimintakulttuurin. Tätä kaikkea rakennetaan yhdessä elinkeinoelämän, henkilöstön ja opiskelijoiden kanssa.
 
Nyt on kuitenkin aika hetkeksi unohtaa työ ja nauttia kesästä ja vapaudesta. Lomalla voi pitää taukoa some-elämästä tai virittää sen tehokkaasti kokonaan uudelle taajuudelle, kukin tahtonsa ja tilanteensa mukaan. Juuri niin, että itse määrittää tahdin ja tunnelman. Joku haluaa kesältään uusia virikkeitä, tapahtumia ja paljon toimintaa. Toinen taas haluaa vain olla, kuunnella laineiden liplatusta ja antaa ajatusten virrata vapaasti ja vallattomasti. Ennen kaikkea nyt on aika ladata akkuja juuri kullekin sopivalla tavalla.
 
Haluan kiittää yhteistyökumppaneitamme, henkilöstöä ja opiskelijoita, kaikkia yhdessä ja jokaista erikseen, hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja tuesta ensimmäisenä lukuvuotenani Salpauksen rehtorina. Salpauksen tulevaisuus edelleen valtakunnallisesti merkittävänä ammatillisen koulutuksen järjestäjänä ja edelläkävijänä on meidän kaikkien yhdessä tekemistä.
 
Aurinkoista kesää, rentoja vapaapäiviä, seesteisiä iltoja ja iloista mieltä!
 
Päivi Saarelainen, rehtori
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx