SAKUstars-kisatoimistossa työssäoppimassa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > SAKUstars-kisatoimistossa työssäoppimassa
Opiskelijatarina
Mira Vanhanen, Veera Pulli ja Emmi Heikkinen
27.2.2013 15:35

SAKUstars-kisatoimistossa työssäoppimassa

​Matkailualan opiskelijat Mira Vanhanen, Veera Pulli ja Emmi Heikkinen kertovat, mitä kaikkea SAKUstars-kisatoimistossa saa kokea.

”Olemme kolme matkailualan perustutkinnon ohjelmasta valmistuvaa matkailuvirkailijaa Koulutuskeskus Salpauksesta. Aloitimme työssäoppimassa SAKUstars-kisatoimistossa helmikuun alusta.
 
SAKUstars on valtakunnallinen ammattiin opiskelevien kulttuurikilpailu, jonka järjestää tänä vuonna Koulutuskeskus Salpaus Lahdessa. Odotamme Lahteen noin 800 kilpailijaa.
 
Tehtäviimme on kuulunut tähän mennessä kisan markkinointia, ennakkotöiden lajittelua, ilmoittautumisten hoitoa ja paljon tapaamisia eri alojen ihmisten kanssa, jotka kaikki ovat osa projektiamme. Kolmipäiväiset kisat järjestetään 16.–18.4. ja kisaviikolla kisatoimisto toimii samalla koko matkailualan ryhmämme opinnäytetyönä.
 
Olemme myös pitäneet blogia työstämme ja ylläpitäneet sekä kisatoimiston- että SAKUstarsin facebook-sivuja.  Työssäoppimisemme tukee hyvin tulevaa ammattiamme sen monipuolisuuden ja vaihtelevuuden takia.
 
Olemme viihtyneet hyvin ja oppineet paljon uutta tapahtuman järjestämisestä ja organisoinnista. Odotamme jo kovasti huhtikuuta, että saamme konkreettisesti nähdä, mitä kaikkea olemme saaneet aikaan!”
 
 
 

Lisätietoja

 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx