Rehtori Marita Modeniuksesta opetusneuvos - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Rehtori Marita Modeniuksesta opetusneuvos
Uutinen
Marita Modenius
24.5.2013 13:50

Rehtori Marita Modeniuksesta opetusneuvos

​Tasavallan presidentti on myöntänyt tänään 24.5. Koulutuskeskus Salpauksen rehtori Marita Modeniukselle opetusneuvoksen arvonimen. Opetusneuvoksen arvonimiä myönnettiin tällä kertaa seitsemän. Tasavallan presidentti myöntää yleensä arvonimiä kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja marraskuussa.

Filosofian maisteri Marita Modenius on toiminut Koulutuskeskus Salpauksen rehtorina sen perustamisesta eli vuodesta 2001 alkaen. Modenius jää eläkkeelle kesällä.
 

AMKE ry:n kultaiset ansioristit Modeniukselle, Ilmavirralle ja Heinoselle

Myös Ammallisen koulutuksen kehittämisyhdistys AMKE ry on myöntänyt Marita Modeniukselle tunnustuksen hallituksen kokouksessaan 24.5. Modenius sai AMKE ry:n kultaisen ansioristin ansiokkaasta työstään ammatillisen koulutuksen hyväksi. Kultaiset ansioristit saivat myös Päijät-Hämeen koulutuskonsernin entiset toimitusjohtajat Arvo Ilmavirta ja Arpo Heinonen. Ilmavirta työskenteli koulutuskonsernin toimitusjohtajana vuosina 2003–2012 ja Heinonen vuosina 1996–2003.
 
AMKE ry:n mukaan Modenius, Ilmavirta ja Heinonen ovat työskennelleet ammatillisen koulutuksen hyväksi paitsi Päijät-Hämeessä, myös valtakunnallisesti. Modenius on AMKE ry:n hallituksen jäsen, ja hän on ollut mukana myös Ammatillisen Aikuiskoulutuksen Liiton hallituksessa. Ilmavirta ja Heinonen ovat toimineet Koulutuksen järjestäjien yhdistyksen hallituksen puheenjohtajina.
 
Ammatillisen Aikuiskoulutuksen liitto ja Koulutuksen järjestäjien yhdistys muodostavat nykyään AMKE ry:n. AMKE on koulutuksen kehittämisen ja uudistamisen yhdistys, joka kokoaa yhteen ammatillisen koulutuksen järjestäjät ympäri Suomea.
 
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx