Päivitä ammattitaitoasi kevään koulutuksissa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Päivitä ammattitaitoasi kevään koulutuksissa
Uutinen
Aikuisopiskelijoita portaissa
3.12.2013 10:35

Päivitä ammattitaitoasi kevään koulutuksissa

​Päivitä ammattiosaamistasi tai esimerkiksi tietotekniikkataitojasi Koulutuskeskus Salpauksessa. Tarjolla on laaja valikoima lyhytkursseja sekä perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoon johtavaa koulutusta.
 
Salpauksen kevään 2014 aikuiskoulutuksen tarjonta on julkaistu. Aikuiskoulutusliite jaetaan 4.12. Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Häme -lehden välissä. Voit tutustua liitteeseen myös sähköisenä.
 
 
– Aikuisena opiskelu on hyvin antoisaa. Siitä saa uusia näkökulmia, ja omien tavoitteiden saavuttaminen palkitsee, sanoo Koulutuskeskus Salpauksessa aikuisten opinto-ohjaajana työskentelevä Eija Tamminen.
 
Työelämässä olevalle kouluttautuminen oppisopimuksella on hyvä vaihtoehto. Yhteensä oppisopimuksella voi suorittaa lähes 400 toisen asteen tutkintoa. Salpauksessa voi opiskella yli 100 tutkintoon. Oppisopimuksella voi kouluttautua perustutkinnosta aina vaativiin erikoisammattitutkintoihin asti.
 
– Oppisopimuksessa suuri osa oppimisesta tapahtuu työpaikalla. Kaiken kaikkiaan aikuiskoulutus on tiiviisti yhteydessä työelämään, Tamminen sanoo.
 

Lisätietoja

 
 
Eija Tamminen, opinto-ohjaaja, Koulutuskeskus Salpaus, puh. 050 385 5560
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx