Oppimisympäristöpäivät Lahdessa 20. - 21.11. - ilmoittaudu mukaan! - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Oppimisympäristöpäivät Lahdessa 20. - 21.11. - ilmoittaudu mukaan!
Uutinen
22.10.2012 14:05

Oppimisympäristöpäivät Lahdessa 20. - 21.11. - ilmoittaudu mukaan!

​Oppimisympäristöt tänään ja huomenna -päivät järjestetään Oppimiskeskus Fellmanniassa (Kirkkokatu 27, Lahti) tiistaina 20.11. ja keskiviikkona 21.11. Molempien päivien ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy klo 15.30.

Oppimisympäristöpäivät on tarkoitettu ensisijaisesti ammatillisen opetuksen henkilöstölle (opettajat, ryhmänohjaajat, esimiehet, opetuksen tukihenkilöstö ja muu henkilöstö). Tapahtumaan voi ilmoittautua 18.11. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Tervetuloa!

Tiistaina tabletteja, keskiviikkona sosiaalista mediaa

Tiistaina 20.11. aamupäivällä Oppimisympäristöpäivillä kuullaan kokemuksia tablettien työ-, opetus- ja opiskelukäytöstä Koulutuskeskus Salpauksessa, Jyväskylän ammattiopistossa sekä Saimaan mediakeskuksessa. Iltapäivällä saadaan vihiä siitä, mitä uutta liikeohjaintunnistin Kinect tai Microsoftin Windows 8 tuovat opiskelijoille ja opettajille.
 
Keskiviikkoaamun aloittaa klo 9.15. Harto Pönkä, joka puhuu sosiaalisesta mediasta, tulevaisuuden oppimistaidoista sekä yhteisöllisestä ryhmätyöskentelystä wikissä. Pönkä on sosiaalisen median ja koulutusteknologian asiantuntija, joka kirjoittaa ajatuksistaan muun muassa Lehmätkin lentäis –asiantuntijablogia. Pönkä on Innowise-yrityksen ja Purot.net-wikipalvelun perustaja.
 
Oppimisympäristöpäivät päättyvät AduSal Oy:n myyntijohtaja Georges Seguran esitykseen lisätyn todellisuuden mahdollisuuksista opetuksessa. AduSal Oy on Koulutuskeskus Salpauksen omistama yritys.

Tapahtuman järjestää Koulutuskeskus Salpauksen COope-hanke, joka kuuluu TROMBI –verkostoon. Hanketta rahoittaa Opetushallitus. 
 
Voit seurata oppimisympäristöpäiviä myös verkossa
Adobe Connect -tilassa 
 
Päivien ohjelma ja ilmoittautuminen

 

LISÄTIETOJA

suunnittelija Erkki Brotkin
puh.044 708 1285
erkki.brotkin[@]salpaus.fi
 

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx