Opiskelu kannattaa aina - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Opiskelu kannattaa aina
Opiskelijatarina
 
2.3.2011 10:05

Opiskelu kannattaa aina

Opiskelu on aina iso juttu, tapahtuipa se missä iässä hyvänsä. Aikuisena se on erittäin vaativaa, kun opiskelu ja muu elämä, mahdollinen työ ja perhe, on sovitettava yhteen.  Opiskelu vie aina aikaa, rahaa, usein yöunet ja joskus kaikki mehut ja voimat ihmisestä. Vastapainoksi se antaa paljon: uusia kokemuksia, itseluottamusta, kavereita ja jopa ystäviä, usein myös kansainvälisiä yhteyksiä ja elämän sisältöä.
 
Ennen kaikkea opiskelu lisää osaamistasi. Ammattitaidon hankkiminen parantaa työpaikan saantia tai työn säilymistä ja sitä kautta taloudellista tilannetta.
 

Opiskelun avulla voit muuttaa elämääsi ja toteuttaa unelmiasi ja itseäsi.

Nykyinen koulutusjärjestelmä mahdollistaa aikuisten opiskelun kaikissa elämäntilanteissa ja muodoissa: työn ohessa, työttömänä, oppisopimuksena, vanhempainlomalla, iltaisin, päivällä, etäopiskeluna, luokkahuoneessa, kotona tai työpaikalla, verkossa, kirjastossa ja jopa lomalla.
 
Voit suorittaa näyttötutkintoina ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja tai tehdä aluksi vain tutkinnon osia, jotka sitten myöhemmin kokoat tutkinnoksi. Salpauksella on myös laaja yritysverkosto, jossa mahdolliset harjoittelut ja näyttötutkinnot voidaan suorittaa, ellei sinulla ole työpaikkaa.
 
Jokaiselle opiskelijalle räätälöidään oma henkilökohtainen ohjelma. Aikaisemmin opittu ja aikaisempi työkokemus otetaan huomioon. Myös sopivan rahoitusmuodon etsimisessä autetaan.
 
Koulutuskeskus Salpaus on Päijät-Hämeen alueen monialaisin ja monipuolisin aikuiskoulutuksen järjestäjä. Meiltä löydät varmasti sinulle sopivan alan ja toteutustavan. Opettajiltamme ja aikuisopinto-ohjaajaltamme saat apua ja ohjausta opintojen suunnittelussa ja etenemisessä. Runsas joukko opiskelun ohjaus- ja tukipalveluhenkilöstöä on täällä sinua varten, ja myös erityistuen saanti on mahdollista.
 
Aikuisopiskelijoille on tarjolla hyvät opiskelijaravintolat ja erinomaiset kirjastopalvelut. Panostamme koko ajan myös sähköisten opiskelijapalveluiden kehittämiseen. Meillä on  päiväopiskelijoille oma sisäinen verkkopalvelu, Pakki, josta saa opiskeluun liittyvää ajankohtaista tietoa.
 
Lahti ja koko Päijät-Häme opiskelupaikkana on hyvää aluetta. Täällä on opiskelun vastapainoksi hyvät harrastus-, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuudet.  Kaunis luonto antaa voimaa niin kesällä kuin talvella.
 
Panosta opiskeluun: panosta  itseesi ja elämääsi - tätä päätöstä et tule katumaan!

Tervetuloa opiskelemaan meille Koulutuskeskus Salpaukseen!
 
Marita Modenius
rehtori
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx