Opiskelijoiden liikeideat esiin Dynastart-sivustolla - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Opiskelijoiden liikeideat esiin Dynastart-sivustolla
Uutinen
7.12.2012 8:50

Opiskelijoiden liikeideat esiin Dynastart-sivustolla

Lahden ammattikorkeakoulun Innovaatiokeskuksen Dynastart-verkkoympäristö toimii opiskelijalle oppimisen työkaluna oman osaamisen esille tuomiseen.
 
– Sen avulla opiskelijat oppivat esittelemään oman liikeideansa tiiviisti, mielenkiintoisesti sekä visuaalisesti sosiaalisen median markkinointiviestinnän keinoin, kertoo Aku Mattila Dyna-projektista.
 
Dynastart-sivusto muodostuu opiskelijoiden sivustolle lataamista liikeideoista, joita esitellään videoklippien, kuvien, äänien ja kommenttien avulla.

Sekä opettajat että opiskelijat voivat arvioida toisten liikeideoita asteikolla yhdestä viiteen.
 
– Ideoista voi myös tykätä antamalla peukun ylös/alas ja kommentointi on myös mahdollista, Mattila sanoo.
 

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) kanssa yhteistyössä

Dynastart-sivusto toimii yhteistyössä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa. Nuori Yrittäjyys ry:n tarkoitus on edistää yrittäjämäistä asennetta ja aktiivista toimintaa nuorten keskuudessa Suomessa lisäämällä nuorten yrittäjyystietoa, yrittäjyyskokemuksia, työelämävalmiuksia ja oman talouden hallintaa.

Dynastart-sivusto toimii NY-yrityksille hyvänä liikeidean testausalustana sekä markkinointikanavana. Sivustolla on myös hyvä mahdollisuus verkostoitua muiden NY-yritysten kanssa.

Salpauksen NY- yritykset ovat hyvin tervetulleita sivustolle!
 

Mentoripankista vinkkejä liiketoiminnan kehittämiseen

Yhtenä osana Dynastart-sivustoa on mentoripankki. Ideana on, että sivulla mukana olevilta eri alojen mentoreilta voi saada vinkkejä ja neuvoja oman liiketoiminnan kehittämiseen. Mentorit ovat tässä mukana Entre Akatemia -projektin kautta.
 
– Lisäksi sivuilta saa maksutonta neuvontaa ja ohjausta eri julkisilta toimijoilta. Olipa kyseessä sitten liiketoiminnan aloittaminen tai sen kehittäminen, Aku Mattila kertoo.
 
Dyna on Lahden ammattikorkeakoulun Innovaatiokeskuksen hallinnoima, opiskelijayrittäjyyttä tukeva projekti, jota rahoittaa osittain Euroopan Sosiaalirahasto.
 
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx