Opiskelijat vaikuttavat ravintolatoimikunnassa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Opiskelijat vaikuttavat ravintolatoimikunnassa
Uutinen
Kuvassa vasemmalta opiskelijat Petra Karevaara, Jasmin Vaara, Arazu Noori, Jenna Sundelin ja Marika Tuuri sekä ravintolapalvelujohtaja Marko Viljamaa.
2.12.2015 10:05

Opiskelijat vaikuttavat ravintolatoimikunnassa

​Ravintolapalvelujohtaja Marko Viljamaa joukkoineen näyttää esimerkkiä siitä kuinka uusi strategiamme huomioi opiskelijoiden osallistumisen. Ravintolatoimikunnan kokoukseen 1.12. oli kutsuttu paikalle opiskelijoita eri kampuksilta ja koulutusaloilta. Aikaisemmin kerätyn asiakaspalautekyselyn tulosten käsittelyn lisäksi haluttiin keskustella yhdessä opiskelijoiden ja henkilökunnan edustajien kanssa yhteisistä asioista, ravintolapäälliköiden kampuskuulumisista sekä toiminnan kehittämisestä.

Ravintolapalveluiden toiminta on taloudellista, maistuvaa ja asiakkaat huomioivaa. Tämän totesivat myös opiskelijamme. Maailma ei kuitenkaan ole valmis, joten yhteisiä foorumeita tarvitaan. Ravintolatoimikunta kokoontuu seuraavan kerran kevätpuolella, jolloin teemana on tasting. Tällöin maistellaan mahdollisia uusia ruokalistatuotteita. Opiskelijat ovat mukana tuottamassa ravintolapalveluja myös työssäoppimisjaksoillaan. Tämäkin on loistavaa opiskelijalähtöistä toimintaa, joka koskettaa isoja joukkoja. 

Miten me puolestamme voisimme olla parempia asiakkaita? Yksinkertaisesti keräämällä lautasellemme vain sen määrän ruokaa, jonka syömme. Omalla käyttäytymisellämme sekä oikeiden ruokailijamäärien ennakoinnilla saamme yhdessä vähennettyä valtavaa biojätteen määrää. Myös meillä asiakkaina on oma vastuumme.

 

Teksti ja kuvat Merja Tirkkonen

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx