Nuorten oppisopimukset käyntiin Salpauksessa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Nuorten oppisopimukset käyntiin Salpauksessa
Uutinen
14.6.2013 9:00

Nuorten oppisopimukset käyntiin Salpauksessa

​Koulutuskeskus Salpauksessa on solmittu Koskisen Oy:n kanssa ensimmäiset oppisopimukset juuri peruskoulunsa päättäneille nuorille. Salpauksessa on tavoitteena solmia tämän vuoden aikana 50 oppisopimusta päijäthämäläisten yritysten kanssa. Nuorisotakuun myötä työnantajat saavat korotettua koulutuskorvausta, kun ottavat oppisopimuskoulutukseen juuri peruskoulunsa päättäneen nuoren.

– Oppisopimuksella pääsee heti peruskoulun jälkeen töihin, oppimaan ammatin työn kautta. Oppisopimuksella voi suorittaa kaikki ammatilliset perustutkinnot, kertoo koulutustarkastaja Marita Nauha.
 
Ensimmäisenä oppisopimukseen havittelevan nuoren on löydettävä työpaikka.
 
– Sen jälkeen Salpauksen koulutustarkastajan kanssa voi keskustella koulutuksen järjestelyistä. Oppisopimuksella voi suorittaa myös tutkinnon osia, jatkaa Nauha.
 
Työnantajat rekrytoivat oppisopimusopiskelijan tavanomaisin keinoin. Salpauksen koulutustarkastajalle voi myös ilmoittaa avoimesta oppisopimustyöpaikasta, sillä joskus niitä kysellään Salpauksestakin. Salpaus järjestää koulutusta työnantajien työpaikkakouluttajille.
 

Lisätietoja

 
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx