Moniosaajaksi Starttaa työelämään -koulutuksen kautta - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Moniosaajaksi Starttaa työelämään -koulutuksen kautta
Uutinen
Starttaa työelämään
Starttaa työelämään -koulutus antaa mahdollisuuden laajentaa ammatillista osaamista. Esimerkiksi merkonomille voi olla hyötyä rakennusalan opinnoista, jotta hän voisi työllistyä rakennusalan myynti- ja markkinointitehtäviin. Kuva: Sanna Henttonen
15.4.2015 15:45

Moniosaajaksi Starttaa työelämään -koulutuksen kautta

​Jotta merkonomi työllistyisi paremmin rakennusalan myynti- ja markkinointitehtäviin, hänen kannattaa opiskella perusteita myös rakennusalalta. Talonrakentaja voi hyötyä joistakin putkiasentajan opinnoista ja toisinpäin. Asiakaspalvelutaidoista on hyötyä alalla kuin alalla.
 
Koulutuskeskus Salpauksen Starttaa työelämään -koulutus antaa mahdollisuuden laajentaa ammatillista osaamista. Koulutus on tarkoitettu nuorille aikuisille, jotka ovat suorittaneet jonkun ammatillisen perustutkinnon, mutta eivät ole syystä tai toisesta työllistyneet.
 
- Koulutuksessa pyritään löytämään nuorelle juuri sellaista lisäosaamista, joka parantaa hänen työnsaantimahdollisuuksiaan, kertoo opettaja Pauliina Stranius Koulutuskeskus Salpauksesta.
 
Koulutus kestää 20–100 päivää opiskelijan henkilökohtaisista tarpeista riippuen. Koulutus alkaa yhteisellä jaksolla, josta opiskelija etenee yksilöllisiin ammatillisiin täydennysopintoihin ja työssäoppimisjaksolle.
 
Tällä hetkellä Starttaa työelämään -koulutusta käy Salpauksessa 16 henkeä. Koulutus alkoi 30.3. ja päättyy 25.9.2015. Kevään, kesän ja syksyn aikana koulutuksessa olevat suorittavat työssäoppimisjaksoja alueen yrityksissä.
 

Lisätietoja

Opettaja Pauliina Stranius
puh. 044 708 0468, pauliina.stranius[@]salpaus.fi
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx