Media-ala on Inkan juttu - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Media-ala on Inkan juttu
Työelämätarina
8.2.2016 12:30

Media-ala on Inkan juttu

​- Kiinnostavimpia työtehtäviä harjoitteluni aikana olivat erilaiset videokuvauskeikat. Esimerkiksi hiusalan vinkkivideota ja joulutervehdysvideota oli tosi mukavaa ja rentoa kuvata ja editoida, kertoo Inka Pietilä, joka suoritti työssäoppimisjakson Koulutuskeskus Salpauksen viestinnässä ja markkinoinnissa.

Taidot videokuvaamiseen Inka on saanut Heinolasta, jossa hän opiskelee kolmatta vuotta audiovisuaalista viestintää. Keväällä hän valmistuu media-assistentiksi.

Kokonaisuudessaan Inka kuvailee syksyä Salpauksen viestinnässä ja markkinoinnissa ”ihan mahtavaksi”.

- Valokuvauskeikatkin olivat mieleisiä, ja niistä parhaiten mieleen jäivät erilaiset tapahtumat, kuten Ståfest, Taitaja9 ja DuuniExpo. Uuden brändin julkaisemisen etenemistä seurasin myös mielenkiinnolla.

Vaikeaksi hän koki erilaisten suunnitelmien tekemisen ja ideoinnin. Siitä huolimatta aikaan saatiin esimerkiksi hienot itsenäisyyspäivä- ja jouluvideot.

- Neljässä kuukaudessa ehdin päästä hyvin jyvälle talon tavoista ja tehdä paljon erilaisia juttuja videoista somepäivityksiin, Inka kertoo tehtävistään.

Työssäoppiminen opetti myös toimimaan osana työryhmää ja asiakkaiden kanssa.

- Tulevaisuudensuunnitelmani ovat vielä avoinna, mutta media-ala on ehdottomasti juttuni. Aion jatkaa sen parissa ja kouluttautua lisää. Olen vähän miettinyt valokuvausta ja journalismia, mutta saa nähdä mihin sitä loppujen lopuksi päätyy.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx