Matti Mutala on Päijät-Hämeen vuoden 2016 aikuisopiskelija - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Matti Mutala on Päijät-Hämeen vuoden 2016 aikuisopiskelija
Uutinen
Kuva: Sanna Henttonen
6.10.2016 14:20

Matti Mutala on Päijät-Hämeen vuoden 2016 aikuisopiskelija

​Vuoden 2016 päijäthämäläiseksi aikuisopiskelijaksi on valittu tänä syksynä Koulutuskeskus Salpauksesta lähihoitajaksi valmistunut Matti Mutala. Tunnustus myönnettiin keskiviikkona 5.10. aluehallintoviraston ja ELY-keskuksen järjestämässä Tulevaisuuden moniosaaja -seminaarissa Lahdessa.
 
Matilla oli nuoruudessaan vaikeita aikoja niin koulussa, kuin sen ulkopuolellakin. Näiden haastavien aikojen jälkeen hän on valmistunut kiitettävin arvosanoin lähihoitajaksi sekä todelliseksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaiseksi, josta työnantajat kilpailevat. Matti on loistava malli myös muille aikuisopiskelijoille.
 
Palkintoraati korosti perusteluissaan erityisesti Matin empaattisuutta, avoimuutta ja ammatillisuutta.
 
Vuoden päijäthämäläisen aikuisopiskelijan valitsi Lahden OpinOvi-ohjaajaverkosto, jossa ovat mukana Koulutuskeskus Salpaus, Lahden diakonian instituutti, Lahden ammattikorkeakoulu, Lahden Yliopistokampus, Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Wellamo-opisto, Lahden kansanopisto, Lahden yhteiskoulun aikuislukio, Lahden lukiot, Itä-Hämeen opisto, Kiipulan koulutus ja kuntoutus sekä Lahden seudun erilaiset oppijat ry.
 
OpinOvi-ohjaajaverkosto neuvoo ja auttaa koulutusvaihtoehtojen suunnittelussa. Verkoston jäsenet päivystävät keskiviikkoisin klo 14 – 15:45 Hämeen TE-toimiston Lahden toimipisteessä 2. kerroksessa sekä järjestävät koulutustoreja.
 

Lisätietoja

opinto-ohjaaja Eija Tamminen, aikuiskoulutus- ja työelämäpalvelut,  p. 050 385 5560
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx