Maatalousalan opiskelijoiden PuuhaJussit NY kilpailee Suomen parhaan NY-yrityksen tittelistä - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Maatalousalan opiskelijoiden PuuhaJussit NY kilpailee Suomen parhaan NY-yrityksen tittelistä
Uutinen
11.4.2016 11:35

Maatalousalan opiskelijoiden PuuhaJussit NY kilpailee Suomen parhaan NY-yrityksen tittelistä

​Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoiden perustama PuuhaJussit NY kilpailee Suomen parhaan NY-yrityksen tittelistä 12.–13.4. Helsingissä. NY-yritys on opiskelijoiden muodostama oikealla rahalla toimiva harjoitusyritys, joka toimii yhden luku- tai kalenterivuoden ajan.

PuuhaJussit NY:ssä toimii 13 nuorta, jotka opiskelevat maatalousyrittäjiksi Salpauksen Asikkalan toimipisteessä. Yritys tarjoaa metsä- ja pihatöitä sekä pientä konehuoltoa. Mukana on ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijoita.

– Yrityksen pyörittäminen on sujunut mutkattomasti, koska jokaisella on omat vastuualueensa, kuten talous, markkinointi tai tilausten vastaanotto. Työt on ollut helppo jakaa jokaisen omien vahvuuksien mukaan, opiskelijat kertovat.


NY - Uskalla yrittää -finaalissa PuuhaJusseja edustavat Niko Huuskola, Julia Koskinen, Teemu Kuitunen, Laura Lempinen, Alexia Mikkola, Henna-Riikka Niutanen, Sini Pulkkinen ja Laura Yli-Kahrakuusi.

– Lähdemme finaaliin avoimin mielin hakemaan uusia kokemuksia ja markkinoimaan yritystämme.

NY-yritykset esittäytyvät kauppakeskus Kampissa

NY Uskalla yrittää -finaali on Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä tapahtuma, jonka päätähtiä ovat noin 200 nuorta ja heidän 65 yritystään. Finaaliin päässeet yritykset on karsittu alueellisissa semifinaaleissa. PuuhaJussit NY pääsi jatkoon Kanta- ja Päijät-Hämeen semifinaalista, joka järjestettiin Lahdessa helmikuussa.


Osana finaalia nuoret yrittäjät osallistuvat Kauppakeskus Kampissa tiistaina 12.4. klo 15–18 järjestettävään messutapahtumaan, jossa he pitchaavat yritysideansa ja esittäytyvät yleisölle.

Suomen parhaat NY-yritykset valitsee liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka kahden päivän aikana tutustuu yritysten toimintaan messuilla, yritysesittelyssä sekä haastattelussa. Parhaan NY-yrityksen lisäksi finaalissa palkitaan paras yritysesittely, paras myyjä, paras tuote, paras palvelu, paras messupiste, paras myyntipuhe ja yleisön suosikki. Yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan osoitteessa uskallayrittaa.fi/yleisoaanestys tiistaihin 12.4. klo 18 saakka.

Lisätietoja

PuuhaJussit NY / Laura Yli-Kahrakuusi, puh. 045 608 8488
Puuhajussit netissä

NY - Uskalla yrittää

Kiinnostaako maaseutuyrittäjyys?

Mikäli sinulla on jo ammatillinen tai korkeakoulututkinto, hae nyt (29.4. mennessä) maatalousalan perustutkintoon! Muiden kannattaa seurata hakutilannetta kesän aikana osoitteessa www.salpaus.fi.

Lue lisää maatalousalan perustutkinnosta.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx