Maailman vesipäivä -näyttely - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Maailman vesipäivä -näyttely
TAPAHTUMA
9MAALIS

Maailman vesipäivä -näyttely

9.3.2015 10.00 - 22.3.2015 16.00
Kauppakeskus Trio, Aleksanterinkatu 18, Lahti

​Koulutuskeskus Salpauksen ympäristönhoitajaopiskelijat ovat koonneet yhdessä Lahden seudun ympäristöpalveluiden kanssa Maailman vesipäivästä näyttelyn.   

Maailman vesipäivä -näyttely on esillä Kauppakeskus Trion keskimmäisen sisäänkäynnin tuulikaapin vitriinissä 22.3.2015 asti. Lauantaina 21.3. klo 11 - 17 järjestetään Trion Vesku-aukiolla tapahtuma, jossa annetaan vinkkejä ja neuvoja veden säästämiseksi. Lisäksi vesiaiheiseen kyselyyn osallistumalla on mahdollisuus voittaa palkintoja. Tapahtumien yhteydessä ympäristönhoitajaopiskelijat kertovat alan koulutuksesta. 

Vesipäivän tarkoituksena on lisätä ihmisten tietoisuutta puhtaan veden tärkeydestä sekä veden määrästä ja laadusta koko maapallolla. Suomessa uusiutuvia vesivaroja on eniten henkeä kohden koko Euroopan unionissa. Kuitenkin monet päivittäiset tuotteemme sisältävät niin sanottua piilovettä. Tämä piilovesi on voitu kuluttaa maissa, joissa vedestä on pulaa.

YK:n yleiskokous julisti maaliskuun 22. päivän maailman vesipäiväksi vuonna 1992. Tänä vuonna maailman vesipäivän teemana on kestävä kehitys. Kestävän kehityksen päämääränä on turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet. Ympäristö, ihminen ja talous on otettava tasavertaisesti huomioon päätöksenteossa ja toiminnassa.

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx