Lähihoitajien hyvinvointipäivänä naurettiin - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Lähihoitajien hyvinvointipäivänä naurettiin
Uutinen
9.10.2012 14:35

Lähihoitajien hyvinvointipäivänä naurettiin

​Salpauksen sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille järjestettiin 4.10.2012 hyvinvointipäivä Vipusenkadulla.

Tapahtumapäivänä oli lähihoitajaopiskelijoille järjestetty erilaisia toiminnallisia pisteitä - rasteja, joihin he osallistuivat. Kuvassa harjoitellaan naurujoogaa. Nauramisen on todettu lisäävän luovuutta ja oppimiskykyä, sosiaalisia kykyjä sekä elämäniloa.

Salpauksen Mielenterveys- ja päihdetyön koulutusohjelma järjesti "Jaksaa, jaksaa, entä jos ei jaksa" -rastit, joilla oli mahdollisuus kuulla päihdeasioista sekä omakohtaisia kokemuksia mielenterveys-kuntoutujalta miten ja mistä saada voimavaroja elämään.  


Salpauksen kosmetologiopiskelijat ohjasivat käsihoitojen tekemistä. Kuvassa sairaanhoidon- ja huolenpidon koulutusohjelman opisiskelijoita

Zest-tiimiin kuuluvan näyttelijä Pamela Tolan luennolla kuultiin hänen omakohtaisia kokemuksiaan elämäntaitojen tärkeydestä ja siitä, miten tärkeää on tunnistaa omat vahvuutensa ja lahjakkuutensa voidakseen luottaa omiin kykyihinsä.


Kuvassa Jenni Vormula, Titta Kokkoniemi, näyttelijä Pamela Tola ja Nino Saalasti

Zestin tarkoituksena on auttaa sinua tunnistamaan erilaisia lahjakkuuden lajeja itsessäsi ja luottamaan omiin kykyihisi. Zest-viestiä eteenpäin vie Zest-tiimi, johon kuuluu kahdeksan omalla urallaan ja elämäntaidoissaan menestynyttä suomalaista. Lisää tietoa Zest
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx