Lähihoitajaopiskelijat messukummeina Harrastemessuilla - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Lähihoitajaopiskelijat messukummeina Harrastemessuilla
Uutinen
29.8.2016 8:25

 Lähihoitajaopiskelijat messukummeina Harrastemessuilla

Koulutuskeskus Salpauksen lähihoitajaopiskelijat toimivat 25.-26.8.järjestetyillä harrastemessuilla messukummeina.
 
Opiskelijat kertovat messukummin päivästä:
"Aamulla menimme kahdeksaksi tutustumaan messuhallin alueeseen sekä tapahtuman toimintapisteisiin. Olimme tulleet töihin messukummeiksi. Ensimmäiset lapset saapuivat klo 9. Messukummi-palvelu oli peruskoulun 1-2 luokkalaisille lapsille. Lapset olivat jaettu ryhmiin esimerkiksi värikoodin mukaan ja saimme omat ryhmät ohjattaviksi. Ryhmissä oli noin 6-9 lasta. Joissakin ryhmissä lasten opettaja kulki mukana. messukummit3.jpg
 
Ryhmän kanssa kierrettiin messuilla pisteestä pisteelle. Harrastepisteitä oli paljon, esimerkiksi sirkus, jalkapallo, tanssi, näytteleminen, lukeminen, sähly, trampoliini, jääkiekko, keilailu, suunnistus, 4H toiminta.
messukummit2.jpg
Kierrokseen oli aikaa puolitoista tuntia. Kyselimme lasten toiveita ja pyrimme menemään niihin. Päivä oli mukava, oli vähän stressiäkin ja lapset ihania." Messukummit Eveliina Nieminen, Vilma Heinonen, Krista Jurvaniemi, Titta Runonen ja Venla Tavu kertoivat.
 
​Messutapahtuman toteuttivat Lahden kaupungin Sivistystoimiala yhdessä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa. Tarkoituksena oli tehdä Lahden alueen harrastemahdollisuuksia tutuiksi ja auttaa lapsia ja nuoria löytämään mielekästä tekemistä vapaa-ajalleen.
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx