Koulutusalakohtaiset tutustumispäivät hotelli-, ravintola- ja cateringala - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Koulutusalakohtaiset tutustumispäivät hotelli-, ravintola- ja cateringala
Uutinen
11.11.2014 9:10

Koulutusalakohtaiset tutustumispäivät hotelli-, ravintola- ja cateringala

​Koulutusala Hotelli-, ravintola- ja cateringala
​Tutkinto ​kokki, tarjoilija
​Toimipiste ​Svinhufvudinkatu 6, 15110 Lahti
Kulinaaritalo
​Ajankohta

10.2.2015 klo 8 - 14.30​

Viikolla 50 (8. - 12.12.2014) tutustujat integroidaan mukaan opetusryhmiin 2 - 3 tutustujaa / ryhmä

​Tutustujien määrä

max. 4 henkilöä / 10.2.2015

30 henkilöä / 8. - 12.12.2014

​Ilmoittautuminen

marja.niinivuori[@]salpaus.fi

5.2.2015 mennessä

28.11.2014 mennessä

​Muuta huomioitavaa ​T-paita ja sisäkengät mukaan

 

Koulutusala Hotelli-, ravintola- ja cateringala
​Tutkinto
kokki
​Toimipiste ​Opintie 1 - 2, 18200 Heinola
​Ajankohta
​Sopimuksen mukaan
​Tutustujien määrä ​Sopimuksen mukaan
​Ilmoittautuminen
​Muuta tärkeää ​Tarkemmat tiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

 

  • Yhteishaussa hakevat:
    Ilmoittautuvat peruskoulun opettajan tai opinto-ohjaajan kautta sähköpostitse nimetylle yhteyshenkilölle. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava tutustujien nimet, koulu ja mahdolliset erityisruokavaliot.

 

 

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx