Kokkiopiskelija Maija Kononoff on vuoden aikuisopiskelija - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Kokkiopiskelija Maija Kononoff on vuoden aikuisopiskelija
Uutinen
Vuoden 2014 aikuisopiskelijat
Anne Malinen ja Maija Kononoff valittiin vuoden 2014 aikuisopiskelijoiksi Päijät-Hämeessä.
1.10.2014 16:05

Kokkiopiskelija Maija Kononoff on vuoden aikuisopiskelija

​Salpauksen kokkiopiskelija Maija Kononoff valittiin vuoden 2014 aikuisopiskelijaksi Päijät-Hämeessä. Maija on rohkea alanvaihtaja. Hän menetti pitkäaikaisen työpaikkansa tehtaan tuotantotyöntekijänä tuotannollisista ja taloudellisista syistä yli 30 työvuoden jälkeen vuonna 2012. Työkokeilun kautta hän aloitti vuoden 2014 alussa kokkiopinnot Koulutuskeskus Salpauksessa.
 
- Opintojensa aikana Maija on osoittanut uskallusta tarttua uusiin asioihin ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita. Hän on ryhmässä osallistuva, innostava ja äidillisen kannustava. Hän on pystynyt yhdistämään hyvin uuden ammatin oppimisen, opiskelun ja kolmelapsisen perheen pyörittämisen, perusteluissa kerrotaan.
 
Myös intohimoinen käsityöharrastaja Anne Malinen valittiin vuoden aikuisopiskelijaksi. Hän on osallistunut vuosittain lukuisille Wellamo-opiston kursseille.
 
Päijät-Hämeen vuoden aikuisopiskelijat palkittiin Aikuiskoulutustorilla 1.10. Aikuiskoulutustori oli osa valtakunnallista Innostu oppimaan – Elinikäisen oppimisen ja ohjauksen -kampanjaviikkoa.
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx