Kissanpäivät 18.-19.1.2013 - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Kissanpäivät 18.-19.1.2013
TAPAHTUMA
18TAMMI

Kissanpäivät 18.-19.1.2013

18.1.2013 - 19.1.2013
Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, 17320 Asikkala

Kissanpäivät on koko perheen talvitapahtuma, joka järjestetään jo neljättä kertaa Koulutuskeskus Salpauksen luonnonvara-alan yksikössä Asikkalassa. Kaksipäiväinen tapahtuma on saavuttanut vuosittain suuren suosion ja parhaimmillaan Kissanpäivillä on vieraillut jopa 1500 henkilöä.

Kissanpäivillä voi tutustua opetusmaatilan toimintaan sekä luonnonvara-alan koulutuksiin. Voit tutustua mm. pieneläinhoitolan eläimiin ja tiloihin eläintenhoidon opiskelijoiden opastuksella. Voit myös tutustua uuden eläinlääkäriasema Takatassun toimintaan, joka avaa ovensa Asikkalan toimipisteessä 22.1.

Tapahtuman aikana voi seurata erilaisia työnäytöksiä kuten hevosten kengitystä ja hierontaa, koirien trimmausta, kalatalouden opiskelijoiden perhonsidontaa sekä biodieselin valmistusta. Hevostenhoitajaopiskelijat järjestävät ratsastusnäytöksiä maneesissa sekä talutusratsastusta ja poniajelua perheen pienimmille.

Tarjolla on monenlaisia aktiviteetteja ulkona ja luonto-ohjaajien nokipannukahvilan letut ja kahvit lämmittävät mukavasti pakkassäällä. Koo-kuppila Kaislassa voi nauttia lähiruokalounaan ja päärakennuksen liikuntasalissa on kirpputori ja erilaista tuotemyyntiä.

Tärkeä ja suosittu osa Kissanpäiviä ovat työpajat, joissa on päässyt kokeilemaan esim. huovutusta ja savitöiden tekemistä. Valjastyöpajassa on tehty nahkatöinä mm. avaimenperiä. Lauantaipäivän kohokohta on Koirien Match Show, johon on joka vuosi osallistunut yli 80 koiraa omistajineen.       

Tervetuloa Kissanpäiville.


Kissanpäivien ohjelma:

 Lisätietoja Takatassusta:

Luonnonvara-alan koulutustarjonta:
Karttalinkit:

 

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx