Kaarisillan kuoro on vuoden kulttuurisäväyttäjä - SAKU ry:n stipendi myös Susanna ja Saku Tonterille - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Kaarisillan kuoro on vuoden kulttuurisäväyttäjä - SAKU ry:n stipendi myös Susanna ja Saku Tonterille
Uutinen
Kaarisillan kuoro
Kaarisillan kuoro sai SAKUstars2013-kisojen avajaisissa huikeat suosionosoitukset.
27.5.2013 8:00

Kaarisillan kuoro on vuoden kulttuurisäväyttäjä - SAKU ry:n stipendi myös Susanna ja Saku Tonterille

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry on nimennyt Vuoden kulttuurisäväyttäjäksi Salpauksen Kaarisillan kuoron. SAKU ry:n juhlavuosirahastosta saivat stipendin myös Salpauksen opiskelijat Susanna ja Saku Tonteri.
 

Kaarisillan kuoro säväytti SAKUstars2013-kisoissa

- Lahden SAKUstars 2013 -kilpailujen avajaisissa esiintynyt ja kilpailujen kuorosarjan voittanut Kaarisillan kuoro säväytti ja kosketti taidokkaalla laulullaan ja lavaesiintymisellään kisojen tuhatpäisen yleisön mahtaviin suosionosoituksiin, todetaan SAKU ry:n kulttuurisäväyttäjän valintaperusteissa.
 
Kuoro koostuu Koulutuskeskus Salpauksen musiikin ammatillisen erityisopetuksen opiskelijoista. Yhteinen kuorolaulun opiskelu on tuottanut kohta kahden opintovuoden aikana hyvää tulosta parantamalla yhteishenkeä ja sosiaalista kanssakäymistä sekä vahvistanut opiskelijoiden itsetuntoa ja luottamusta omiin voimavaroihinsa.
 

Tanssia korkealla moraalilla

Susanna ja Saku Tonteri ovat osallistuneet vuosina 2012 ja 2013 SAKUstars-kilpailujen duotanssi-sarjaan ja voittaneet molempina vuosina. Kuva on vuoden 2013-kisaesityksestä. 
 
- Näillä sisaruksilla on korkea työmoraali: esitys harjoitellaan huippukuntoon tai ei kilpailla ollenkaan. Susanna on koulussa esimerkillinen, tunnollinen ja ammatillisesti taitava ja luova. Susanna jatkaa vielä yritysopintoihin ensi vuonna, koska hän on kiinnostunut yrittäjyyden yhdistämisestä tutkintoonsa. Saku on reipas, luova ja eläväinen opiskelija, joka suorittaa menestyksekkäästi kaksoistutkintoa. Saku omaa positiivisen asenteen opiskeluun, stipendiperusteissa todetaan.
 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx