Johtamistaitoja voi harjoitella pelin avulla - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Johtamistaitoja voi harjoitella pelin avulla
Uutinen
Näkymä pelin toimistomaailmasta
Kuva: AduSal Oy
6.6.2014 14:50

Johtamistaitoja voi harjoitella pelin avulla

​AduSal Oy on parhaillaan toteuttamassa peliä, jossa johtamistaitoja voi harjoitella virtuaalimaailmassa. Peliä tullaan käyttämään osana Koulutuskeskus Salpauksen esimieskoulutuksia.
 
Be a Better Boss -pelissä pelaaja liikkuu toimistoympäristössä, jossa hän kohtaa eri tilanteita, joihin kuhunkin sisältyy johtamiseen ja esimiestyöhön liittyviä tehtäviä. Peliä ei tarvitse pelata kerralla kokonaan, vaan seuraavalla kerralla voi jatkaa siitä mihin on jäänyt. Pelin tilanteita ja tehtäviä ovat käsikirjoittaneet Salpauksen kaupan ja hallinnon alan opettajat.
 
Syksyllä julkaistavaa peliä tullaan käyttämään osana Salpauksen esimieskoulutuksia, ja sitä voi myös ostaa suoraan AduSal Oy:stä. Pelin toteutuksesta AduSalissa on vastannut ohjelmistokehittäjä Teemu Siltanen.
 
– Olemme käyttäneet Unity 3D -pelimoottoria pelin luomisessa, mutta käytännössä toteutus lähti melkein tyhjästä. Olen muun muassa mallintanut pelin ympäristön, luonut hahmot, ohjelmoinut pelin logiikan ja luonut käyttöliittymän, Siltanen kertoo.
 
AduSal Oy:n toimitusjohtaja Georges Segura kertoo, että pelin tavoitteena on tutustuttaa pelaajat visuaalisuuden ja viihteellisyyden kautta tärkeään asiasisältöön.
 
– Tässä pelissä johtamistaitoja voi harjoitella turvallisessa ympäristössä. Uskon, että tulevaisuudessa pelillisyys tulee olemaan yhä isompi osa koulutusta ja nimenomaan ammatillista koulutusta, Segura sanoo.

Tutustu Be a Better Boss -pelin traileriin. Peli julkaistaan syyskuussa.
 
Jos video ei toimi, klikkaa tästä:
 
teksti: Tiina Jakobsson
kuva: AduSal Oy
 
 

 BBB-pelin traileri

 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx