Jami Leppäsalo sai Taitajaan eväitä työssäoppimisjaksolta - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Jami Leppäsalo sai Taitajaan eväitä työssäoppimisjaksolta
Opiskelijatarina
Jami Leppäsalo
2.4.2014 18:15

Jami Leppäsalo sai Taitajaan eväitä työssäoppimisjaksolta

​Ajoneuvoasentajaksi opiskeleva Jami Leppäsalo edustaa Salpausta Taitaja2014-kilpailussa. Tällä hetkellä hän suorittaa työssäoppimisjaksoaan BMW-liikkeessä, Lahden Delta Bavariassa.
 
– Opettaja kyseli meiltä, että ketkä haluaisivat lähteä Taitaja-karsintoihin. Aluksi en ollut kiinnostunut, mutta sitten päätimme kaverin kanssa lähteä, Leppäsalo kertoo.
 
Ajoneuvoasentajien esikarsintatehtävä oli netissä, ja suoritettuaan sen hyvin Leppäsalo pääsi Turkuun semifinaaleihin. Sieltä hänen tiensä jatkui Taitaja-finaaliin.
 
Leppäsalo kertoo, että hän on aina tykännyt korjata ja laittaa muun muassa mopoja, ja siksi ajoneuvoasentajan koulutus tuntui sopivalta vaihtoehdolta. Työssäoppimisjaksot hän on suorittanut erityylisissä paikoissa saadakseen monipuolista työkokemusta. Menossa oleva työssäoppiminen on opintojen viimeinen, ja tänä keväänä Leppäsalo valmistuu Salpauksesta.
 
Entä miten paljon olet treenannut tulevaa kisaa varten?
 
– Semifinaaleihin harjoittelin koulussa opettajan kanssa. Nyt olen ollut kahdeksan viikon työssäoppimisjaksolla, joten systemaattinen treenaaminen on jäänyt vähemmälle. Toisaalta tämä on ollut hyvää valmistautumista. Mekaanikko Sami Lahtinen on opastanut minua, ja hän on näyttänyt ja opettanut joitakin juttuja tarkemmin myös Taitaja-kisaa silmällä pitäen.
 
– Hyvillä mielin lähden finaaliin. Uskon, että vahvuuteni kilpailussa on auton sähköinen vianhaku.
 
 
teksti ja kuva: Tiina Jakobsson
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx