Hyvän mielen viikko - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Hyvän mielen viikko
Uutinen
27.4.2016 8:00

Hyvän mielen viikko

​Salpauksen lähihoitajaopiskelijat (sote1cvi ja sote1hvi) sekä sirkusalan opiskelijat osallistuvat tämän vuotiseen Hyvän mielen viikon (vk 17)  järjestämiseen. Viikko on osa Päijät-Hämeen ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön verkoston (PETE:n) vuosikampanjointia, jonka tarkoituksena on nostaa esille hyvän mielen ja hyvinvoinnin edistämisen merkitys syrjäyttävien ongelmien ennaltaehkäisyssä.

Opiskelijat osallistuvat yhteisöllisyyteen, suvaitsevaisuuteen, hyvän mielen tuottamiseen ja syrjäytymisen ehkäisyyn liittyvien teemojen katuohjelman ja –toiminnan järjestämiseen. Ohjelmassa on Yhteisötaidetta sekä Hyvän mielen kohtaamiskahvittelua, jossa lisänä juttukavereita valmiina vaihtamaan kuulumisia ja kuuntelemaan. Jaettujen kokemusten seinälle saa kirjoittaa Mikä tekee hyvälle mielelle” tai ”Kun ei vain suju”, jolloin omia kokemuksia voi peilata toisten kirjoittamiin asioihin. Hyvän mielen viestintuojat vievät päiväkotilapsien tekemiä kortteja palveluasumisen asiakkaille. Lisäksi järjestetään Hyvän mielen aina voittaa -arpajaiset: 

Tapahtuman pääkoordinaattoreina toimi Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkusta Katri Lehtonen sekä Lahden ammattikorkeakoulusta sosionomiopiskelija Janette Ahvenainen. Projektipäällillönä toimivat Bettina Löppönen ja Outi Mäyrä ovat myös Lamk:in sosionomiopiskelijoita.
 
Paikalla oli myös Radio Voima ja Ossi Arvelan haastattelussa tapahtumavastaava Janette Ahvenainen.
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx