Hyvällä asenteella erottuu joukosta - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Hyvällä asenteella erottuu joukosta
Uutinen
Jarmeta Oy:n Timo Laaksonen ja Päivi Salonen Alihankinta 2016 -messuilla Tampereella.
3.10.2016 8:25

Hyvällä asenteella erottuu joukosta

Lahtelainen Jarmeta Oy tekee alihankintana CNC-sorvausta, jyrsintää, koneistusta ja kokoonpanoa eri teollisuuden aloilla toimiville yrityksille. Salpauksesta on valmistunut opiskelijoita, jotka ovat tehneet jo useamman vuoden mittaisen uran kyseisessä yrityksessä. Myös uusia kasvoja liittyy joukkoon aina hetkittäin. Jarmeta Oy:n toimitusjohtaja Timo Laaksonen ei oleta, että vastavalmistuneen tarvitsee vielä osata kaikkea, sillä vaativien töiden parissa kokemusta kertyy jatkuvasti työvuosien varrella. Hänen mukaansa hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle.

- Asenne ratkaisee paljon ja reippaan työntekijän tunnistaa. On tärkeää, että ihminen näyttää haluavansa tehdä töitä ja olemaan valmis sitoutumaan työhönsä.

Laaksosen mukaan oppiminen on jatkuva prosessi ja sitä tapahtuu läpi elämän. Hän kannustaa opiskelijoita suorittamaan opintonsa loppuun hyvällä asenteella ja suuntaamaan sen jälkeen avoimin mielin kohti työelämän haasteita.

- Ei kai sitä voi koskaan ihan täysin valmis ollakaan, joten ei kannata pitää leukaa rinnassa, vaan mennä selkä suorassa kohti uusia asioita.

Teksti: Tytti Myöhänen
Kuva: Pauliina Stranius

 
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx