Hotelli-, ravintola- ja cateringalan tutustumispäivä, kokki ja tarjoilija - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Hotelli-, ravintola- ja cateringalan tutustumispäivä, kokki ja tarjoilija
TAPAHTUMA
14JOULU

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan tutustumispäivä, kokki ja tarjoilija

14.12.2017 | 8.30 - 13.00
Ståhlberginkatu 6, 15110 Lahti
Tutustu hotelli-, ravintola- ja cateringalaan sekä kokin ja tarjoilijan tutkintoihin ja opiskeluun käytännön tekemisen kautta alan omissa oppimisympäristöissä. Opiskelijalla tulisi olla tutustumispäivänä mukanaan sisäkengät sekä mielellään valkoinen t-paita (voi olla pitkähihainen). Koululta opiskelijat saavat päähineen ja essun. Maks. 10 tutustujaa/päivä.
 
Tutustumispäivä on ensisijaisesti suunnattu peruskoulun 9-luokkalaisille.
 
Tutustumispäivään ilmoittaudutaan Salpauksen opinto-ohjaajalle viimeistään 10 päivää ennen tutustumista. Ilman Koulutuskeskus Salpauksen opinto-ohjaajan tai opettajan lähettämää vahvistettua ilmoittautumista, ei ole mahdollista osallistua ko. koulutusalakohtaiseen tutustumispäivään.
Katso ohje ilmoittautumisesta.
 
Ilmoittautuminen ja lisätietoja
opinto-ohjaaja Henna Pehkonen, henna.pehkonen[@]salpaus.fi
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx