Hollolan toimipisteessä vietettiin Halloweenia - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Hollolan toimipisteessä vietettiin Halloweenia
Uutinen
Opiskelijoiden maskeerausta
Juhlaan valmistautuminen aloitettiin maskeerauksilla.
21.10.2013 10:55

Hollolan toimipisteessä vietettiin Halloweenia

​Hollolassa otettiin varaslähtö Halloweenin viettoon, kun viestinnän syksyllä aloittaneen ryhmän tutorit järjestivät koko toimipisteen yhteiset Halloween-juhlat perjantaina 18.10.2013.

Tutorit aloittivat yhteisen tapahtuman suunnittelun hyvissä ajoin. Viestinnän tulevat ammattilaiset suunnittelivat ja toteuttivat itse tapahtuman markkinoinnin ja tilojen koristelun. He myös avustivat muita opiskelijoita naamioinnissa ja toteuttivat tapahtuman ohjelman.

Tapahtumaa varten oli keskiviikkona 16.10. naamio- ja pukupaja, jossa opiskelijat saivat tuunata itselleen juhlavaatteita. Samalla valmistettiin koristeet tiloihin.
 
Halloween-bileet alkoivat pukeutumisella ja maskeerauksella perjantaiaamuna. Opiskelijat tekivät toinen toistaan haastavampia maskeerauksia. Tämän jälkeen jokainen valmisti ruokalassa itselleen hirviöleivän. Parhaat leiväntekijät Sari Mylläri ja Mirka Timonen palkittiin. Koko porukka söi tämän jälkeen yhdessä välipalaa.
 
Aamupäivän ohjelmaan kuului myös disco, jonka yhteydessä palkittiin luovin asu ja paras asu. Luovimman asun palkinnon sai Mika Käkönen ja parhaan asun palkinnon Toni Tilsala. Tuomaristolla oli todella vaikea tehtävä, koska asujen eteen oli nähty todella vaivaa. Päivän päätti horror-elokuva asuntolassa.
 
Hollolassa on ollut jo useita vuosia yhdessä tekemisen meininkiä. Opiskelijat ovat tehneet vuodessa useamman tapahtuman, joista Halloween tai hollolalaisittain Holloween oli toisen kerran ohjelmistossa. Pienessä opiskelijayhteisössä opiskelijat tutustuvat toisiinsa yli koulutusalarajojen ja hitsautuvat yhteen opintojen aikana. Yhteisissä tapahtumissa tulevat esiin opiskelijoiden erityistaidot, jotka muuten opintojen aikana jäisivät huomaamatta. Tällä porukalla on hyvä jatkaa eteenpäin.
 


teksti ja kuvat: Riitta Perden
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx