Hetki-Café juhli 4-vuotista taivaltaan työn merkeissä - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Hetki-Café juhli 4-vuotista taivaltaan työn merkeissä
Uutinen
Hetki-Cafén 4-vuotissynttärit
Jasmin Parantainen valmisti Hetken asiakkaille Brita-tortun 4-vuotissynttäreiden kunniaksi.
27.5.2015 14:15

Hetki-Café juhli 4-vuotista taivaltaan työn merkeissä

​Hetki Cafe vietti 4-vuotissyntymäpäiviään työn merkeissä 27.5. 2015. Juhlalounas virittyi aitoon Hetki-tunnelmaan kevätauringon paisteessa.

Opiskelijat  Ville Honkonen ja Iida Iivonen pistivät parastaan heti aamutuimaan, jotta lounaspöytä saatiin juhlan arvoiseen asuun. Iida on käynyt hetkeläisten opissa jo pariin otteeseen. Tällä hetkellä hän suorittaa kahvilapalvelut-osiota perustutkinnosta. Parasta antia Iidan mielestä ovat Hetken asiakkaat. Ville Honkonen komppaa ja kehuu myös henkilökunnan hyvää yhteishenkeä. Ollaan kuin yhtä perhettä. Ville tähtää baarimestarin uralle ja on oppinut paljon asiakaspalvelusta ja myyntityöstä Hetken lounaskiireissä.

- Broiler-herkut ovat olleet vuosien saatossa erityisen hyviä, ja vaihtelevaa lounasruokaa on tarjolla muutenkin, kehuvat vakioasiakkaat Irene ja Esko Valtonen Lahdesta. Yleensä on mukaan otettu aina jotain kotiin viemisiksikin.

- Tänne on tuotu vieraita kauempaakin hyvän ruoan pariin. Hetkessä tutustuu lounaan lomassa uusiin ihmisiin, ja tunnelma on aina lämmin. Ruoka on hyvä yhteinen keskustelunaihe, kun on ensin vaihdettu säätilat ja muut arjen asiat, lisää Irene Valtonen kokemuksistaan.
 
- Hetken henki on aistittavissa muutenkin kuin hyvän ruoan kautta. Opiskelijat ovat eritoten antaneet palautetta hienosta ohjauksesta, jota Hetkessä saa, kertoo opinto-ohjaaja Tarja Mäenpää ja siirtyy herkullisen Brita-tortun pariin.

Hetki jatkaa lounaan ja kahvilapalveluitten tarjoamista vielä juhannusviikolle. Sitten on kesälomien vuoro. Viides toimintavuosi alkaa positiivisessa hengessä. Edelleen on mottona: Reilua, tuoretta ja itse tehtyä!
 

Merja Raatikainen ja Arttu Ruusunen iloisissa tunnelmissa synttäripäivänä.
 
Teksti Jukka Turta, kuvat Juuso Kariniemi ja Jukka Turta

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx