Heinolassa voi opiskella vaikka kokiksi tai talonrakentajaksi - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Heinolassa voi opiskella vaikka kokiksi tai talonrakentajaksi
Uutinen
31.5.2016 12:55

Heinolassa voi opiskella vaikka kokiksi tai talonrakentajaksi

​Ensi syksynä Salpauksen Heinolan osittain vastaremontoituihin tiloihin astelee jälleen uusia opiskelijoita, jotka muutaman vuoden päästä valmistuvat ammattiin. Samaa reittiä voivat syksystä 2017 lähtien seurata heinolalaiset kahdeksasluokkalaiset, jotka maanantaina 30.5. tutustuivat toimipisteeseen.

Noin 200 vierailijaa kuuli muun muassa Heinolan opiskelumahdollisuuksista. Kokin tai talonrakentajan lisäksi toimipisteessä voi opiskella levyseppähitsaajaksi, lähihoitajaksi, merkonomiksi ja sähköasentajaksi. Heinolan erikoisuuksia ovat turvallisuusala ja AV-viestintä, joita ei voi opiskella muualla Salpauksessa. Myös moottoriurheilupainotteinen autoalan koulutus vetää kaupunkiin.

Opiskelusta vierailijoille kertoivat opinto-ohjaajat ja muu toimipisteen väki, minkä lisäksi AV-viestinnän opiskelijat olivat valmistaneet vieraille videon, joka esittelee opiskelua Heinolassa.

​Vapaaksi jääneitä paikkoja voi hakea 17.6. alkaen

Kahdeksasluokkalaisilla on vielä peruskoulu päätettävänään ennen toisen asteen opintoihin hakeutumista, mutta peruskoulun tai lukion jo suorittaneet voivat 17.6. alkaen hakea syksyllä alkavaan koulutukseen niillä aloilla, joilla on vielä vapaita aloituspaikkoja. Seuraa hakutilannetta Salpauksen nettisivuilla osoitteessa www.salpaus.fi/nuoret/hakijalle.

Lisätietoja

opinto-ohjaajat Marita Heino ja Merja Karplund, etunimi.sukunimi@salpaus.fi

Tutustu opinto-ohjaajiin

Katso kuvia Heinolan toimipisteestä

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx