”En ainakaan minä” -kampanjapäivä - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > ”En ainakaan minä” -kampanjapäivä
TAPAHTUMA
5LOKA

”En ainakaan minä” -kampanjapäivä

5.10.2013 | 12.00 - 17.00
Kauppakeskus Trio ja Nuorisokeskuksen Kasi-Sali, Lahti
Jokainen voi tarvita apua. Jokainen voi auttaa.
 
Lauantaina 5.10.2013 Lahden ensi- ja turvakoti ry yhdessä Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoiden kanssa järjestää ihan tavallisille ihmisille tarkoitettuja tapahtumia ja kutsuu katsomaan, mitä yhdistyksessä tapahtuu.
 
Perheväkivalta. Pienten lasten vanhempien mielenterveysongelmat. Päihteet lapsiperheessä. Synnytyksen jälkeinen masennus. Vaikeat erotilanteet. Nämä ovat asioita, joita kukaan ei mielellään ajattele. Ne tapahtuvat toisaalla ja toisille. Jos ne tapahtuvat minulle, niistä ei juuri puhuta. On helpompi ajatella, että tämä ei koske ainakaan minua. Nuo ovat toisten ihmisten ongelmia.
 
En ainakaan minä -kampanja haluaa hälventää avun tarvitsemiseen ja auttamiseen liittyviä ennakkoluuloja ja häpeää: kuka tahansa voi uupua ja tarvita apua. Usein silloin pienikin apu voi tehdä ihmeitä.
Lahden ensi- ja turvakoti ry järjestää lauantaina 5.10.2013 kaksi tapahtumaa yhdessä Koulutuskeskus Salpauksen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen opiskelijoiden kanssa.
 
Lauantaina 5.10.2013 klo 12–14 yhdistys näkyy Kauppakeskus Triossa, jossa perheet voivat osallistua vaikkapa yhteiseen rastirataan. Tapahtumassa kerrotaan Lahden ensi- ja turvakoti ry:stä ja opiskelijat esiintyvät ja tuovat teemaa esiin eri tavoin.
 
Iltapäivällä 5.10.2013 yhdistyksen toiminta ja tekijät ovat esillä klo 15–17 Nuorisokeskuksen Kasi-salissa, osoitteessa Sammonkatu 8. Tapahtumassa on ilmainen kahvi- ja pullatarjoilu. Kasi-salin tapahtumassa vapaaehtoistoimintaa esitellään tarkemmin ja kuullaan innostavia, lyhyitä puheita. Iltapäivän aikana tehdään myös yhdessä taidetta, joka tulee esille myöhemmin uuteen turvakotiin. Maksuton tapahtuma huipentuu Marko Haaviston sooloesiintymiseen.
 
Lisätietoja tapahtumasta
nuoriso- ja vapaa-aika alan opettaja Johanna Tuliainen, 044 708 0998, Koulutuskeskus Salpaus
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx