Elävät veistokset Lahden Taidelauantaissa - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Elävät veistokset Lahden Taidelauantaissa
TAPAHTUMA
5SYYS

Elävät veistokset Lahden Taidelauantaissa

5.9.2015 | 12.00 - 13.00
Hakkapeliittapatsaiden luona, Mariankatu, Lahti
​Salpauksen hiusala jatkaa yhteistyötä Lahden diakonian instituutin kanssa elävien veistoksien parissa. Lahden Taidelauantaina hopeoidut veistokset levittäytyvät Hakkapeliittapatsaille klo 12 alkaen. Performanssin nimi on Rush Hour – neljän ruuhka.
 
Katsojillakin on mahdollisuus kokeilla hetken patsaana oloa tai ikuistaa itsensä patsaan kanssa MyPose-laitteella, josta saadun kuvan voi halutessaan jakaa sosiaalisessa mediassa. Tämän elämyksen tarjoaa Lahden Messut, joiden kanssa yhteistyö jatkuu muun muassa Kätevä&Tekevä -messutapahtumassa.
 
Elävät patsaat ovat kiehtoneet katsojia ja keränneet paljon yleisöä jo useampana vuonna. Taidelauantaille on tuotettu aikaisemmin valkoisia veistoksia rokokoo, barokki ja renesanssi -teemalla vuonna 2011. Myöhemmin elävät veistokset kutsuttiin kaupungintalon puistojuhlaan eduskunnan ja ministereiden vieraillessa Lahdessa Metropoli-tapahtumassa. Veistoksia toteutettiin myös vuosi sitten Heinolan taiteiden yöhön virtaavan veden päälle yhteistyössä Cafe Kailaksen kanssa, jolloin juhlan teemana oli Venetsialaiset valon juhlat päättyvän kesän kunniaksi. Tuolloin patsaiden kampaukset myös valaistiin kampaamalla hiuksiin valoja ja peilejä.
 
http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx