Duudsonit Salpauksessa: Ei kiusata! - Koulutuskeskus Salpaus
Salpaus > Ajankohtaista > Duudsonit Salpauksessa: Ei kiusata!
Uutinen
Duudsonit Salpauksessa
8.4.2015 15:45

Duudsonit Salpauksessa: Ei kiusata!

​Extreme Duudsonien HP Parviainen ja Jarppi Leppälä vierailivat Salpauksessa huhtikuun alussa. Duudsonit kertoivat Salpauksen opiskelijoille oman tarinansa: yhteisestä unelmasta, omasta TV-ohjelmasta, tuli totta, mutta sen eteen piti tehdä paljon töitä.


- Jos yhden asian muistatte tästä, muistakaa tämä: Mikään ei ole mahdotonta. Vastoinkäymiset on tehty voitettaviksi. Kun tulee vaikeuksia vastaan, mennään seinästä ohi, yli tai läpi. Epäonnistuminen johtaa aina johonkin hyvään, sanoi HP.

”Kaikki on mahdollista” oli kantava ajatus myös Salpauksen kaupan ja hallinnon alan opiskelijoilla, kun he pyysivät Duudsoneita Salpaukseen. Tapahtuman takana oli oppilaskunta Lahden Kauppaoppilaitoksen Kiltakunta ry.Duudsonien Jarppi ja HP sekä Jarno Laasala ja Jukka Hilden ovat tunteneet toisensa jo pitkään. Kaveriporukka Seinäjoelta on jakanut yhteisen matkan TV-tähdiksi, ja kantavana voimana on koko ajan ollut ystävyys.

- Mikä olisi voinut estää tämän? Jos olisimme koulussa kiusanneet toisiamme, meistä ei olisi tullut ystäviä. Kiusaaminen on ainoa vakava aihe, mistä me halutaan puhua. Jos energian käyttää kiusaamiseen, siitä ei hyödy kukaan ja sillä ei savuta mitään, sanoi Jarppi.
 
- Suomi on tosi pieni maa. Joku sun vieressä istuva voi joskus olla toteuttamassa sun unelmia, totesi HP.

Kuvat: Juuso Kariniemi

http://www.facebook.com/salpaus
http://www.twitter.com/salpaustweet
http://instagram.com/koulutuskeskussalpaus#
https://www.snapchat.com/add/salpaussnap
http://www.flickr.com/photos/koulutuskeskussalpaus
LinkedIn
http://www.youtube.com/user/KoulutuskeskSalpaus
http://www.salpaus.fi/Sivut/rss.aspx